Ronaldo odlučio - OSTAJE!

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 21.08.2022.
17:34
Izvor: Sportske.net

Kraj sage.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo doneo je konačnu odluku - Portugalac ostaje u Mančester junajtedu!

Kako javlja njegov sunarodnik sportski novinar Pedro Almeida, 37-godišnjak se posle mnogo priče ovog leta opredelio da ostane na "Old Trafordu" i pomogne Junajtedu da se vrati na pravi put.

Na odluku Ronalda veliki uticaj imao je dolazak njegovog bivšeg klupskog druga iz Reala Kazemira, tako sada Portugalac ima više vere u novi projekat kluba sa menadžerom Erikom ten Hagom.

Ronaldo sada "moli" upravu da se dovedu još pojačanja kako bi se tim ojačao i bio konkurentan u Premijer ligi, što čelnici Junajteda i rade. Želja je dolazak još jednog Brazilca, Antonija iz Ajaksa. 

Koliko su "crveni đavoli" ozbiljni u tome govori i informacija da je Antoni prestao da trenira sa "kopljanicima" kako bi ih naterao da ga prodaju Junajtedu.

Sa druge strane priče stoji i odbija nekoliko klubova da potpišu Ronalda iako im je legendarni fudbaler nuđen ovog leta. Želeo je Kristijanov agent Žorž Mendeš da proda svog klijenta Čelsiju, Bajernu, Atletiko Madridu, pominjali su se i Juventus, Barsa i Dortmund, ali nigde Ronaldo nije sačekan "raširenih ruku".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke