Ronaldo poslao jaku poruku - da li se pomirio sa sudbinom?

Autor: Aleksandar Golubović
subota 27.03.2021.
23:56
Izvor: Sportske.net

Portugalac zvezda večeri.

EPA-EFE/MIGUEL A. LOPES
EPA-EFE/MIGUEL A. LOPES

Povezane vesti

Lider fudbalske reprezentacije Portugala Kristijano Ronaldo naglasio je posle sporne situacije pre golom Srbije da je oštećena čitava njegova nacija i da je teško boriti se sa tim.

As Juventusa je imao priliku da u poslednjem minutu nadoknade vremena donese pobedu protiv Srbije, ali je procenjeno da lopta nakon njegovog udarca nije prešla gol-liniju.

To je izazvalo burnu reakciju fudbalera koji je bacio kapitensku traku i demonstativno napustio teren.

Nakon meča se porukog oglasio na Instagramu.

"Biti kapiten portugalskog tima je jedan od najvećih ponosa i privilegija u mom životu. Dajem i uvek ću davati sve za svoju zemlju, što se nikad neće promeniti, ali postoje teška vremena za rešavanje pogotovo ako znaš da ti je oštećena cela nacija. Podignimo glavu i suočimo se sa narednim izazovima. Živeo Portugal", napisao je Ronaldo.

Ostaje da se vidi da li će lider aktuelnog evropskog šampiona biti sankcionisan posle bacanja trake nakon meča.

Portugal je nakon remija protiv Srbije stigao do četvrtog boda, ali je zbog manje postignutih golova ostao na drugom meču.

Za tri dana gostuje u Luksemburgu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr®Hari
Sunday, 28.03.2021
00:51

Ma on je svakako najveća zvezda ne samo večeri, kvalifikacija ili SP, već zvezda fudbala, sporta, galaksije, a i šire. Da bude sankcionisan???!!! Taman posla, pa on je posvećen, rođeni pobednik, antifolirant, predan, živi za svoju državu, svoj tim, dobrica, skroman, tih, povučen, pravdoljubiv, grozi se nepravdi prema bilo kome, oštro reaguje na sve nepravde i prema protivnicima, pošten, iskren, dobrica. Tako bar kažu njegovi fun-ovi? Takvog čoveka niko ne može da kazni, jer... gde bi duša tome koji bi ga kaznio. 😂😂😂

avatar
Bádr Hari
Sunday, 28.03.2021
00:01

Ja cu sa svojih 50 profila da napisem da Portugalska nacija nije ostecena. :D