Ronaldo potvrdio, Mesi je "ukrao" Zlatnu Loptu!

Autor: Boris Jovanović
sreda 01.12.2021.
10:24
Izvor: Sportske.net

Izliv besa Portugalca...

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Vest koja će izazvati dosta bure među ljubiteljima fudbala. Kristijano Ronaldo nije izdržao.

Naime, na jednoj od njegovih navijačkih strana koje sam fudbaler prati, pojavio se komentar u kome se osvajanje sedme "Zlatne lopte" od strane Mesija smatra za sramotu.

"Sramota, baš prljavo. Svako pametan zna šta se dešava i ko zaslužuje nagradu. Ovo primanje nagrada bez da je zaslužiš i lažna sreća, bez časti, svi su videli"

"Bez obzira na ove nameštene nagrade, Ronaldo je najbolji igrač u istoriji i tako će ostati", napisao je admin ove strane.

Javio se sam Ronaldo, uz komentar "Činjenice", što je direktno osporavanje izbora u kome je on bio tek šest i imao oko 460 gladova manje od Mesija. Levandovski je ostao iza sa 33 manje. 

Šta su činjenice koje je u jednoj reči opisao Kristijano.



U pitanju su 43 gola u sezoni za Juve i Mančester Junajted, šest golova u pet mečeva u Ligi šampiona, svi odlučujući.

"Da li su pet igrača od njega bili bolji ove sezone? Nemoguće? Čovek sa kojim je mogao da se bori za nagradu je Levandovski koji ima sjajne brojeve, ali je u reprezentaciji Ronaldo bio mnogo bolji".

"I na kraju lopta ide Mesiju koji je osvojio kup Španije, nije dao gol Realu od kada je Ronaldo otišao iz Španije, odigrao loše sve ključne utakmice i osvojio prvenstvo Južne Amerike koje se igra praktično svake godine u poslednje vreme".

"Za Ronalda i Mesija su kriterijumi različiti", piše na ovoj strani.

Sve ovo Ronaldo smatra za činjenice, a trijumf Mesija osporili su i Klop, Toni Kros, Kasiljas, dok je Ronaldo nazvao lažovom šefa čitavog glasanja Paskala Ferea koji je izjavio da je Ronaldo ljut jer mu je ambicija da osvoji više priznanja od Mesija.

To neće biti moguće jer sada Mesi ima sedam, Ronaldo pet.

"On je lagao i da nisam na svečanosti zbog karantina koji nije obavezan", bljuvao je vatru Ronaldo sa društvenih mreža.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke