Ronaldo se juče smejao tokom katastrofe Junajteda, biće još smešnije kada bude sračunao gubitak novca!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 08.05.2022.
08:57
Izvor: Sportske.net

Šta je dočekao...

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Novo blamiranje Junajteda, Ragnik se izvinio navijačima, ali slaba je to uteha protiv Brajtona. Navijači "Galebova" su se izrugivali rivalima uz pesmu da mora da su baš "veliko sr... od tima, kada ih Brajton pobeđuje kod kuće".

Engleski humor je nenadmašan, Sigalsi su na svom "Falmeru" pobedili do juče samo tri puta i igraju mnogo bolje na strani.

U medijima pljušte kritike na račun "Đavola" koji su na kolenima, a rezignirani osmeh Kristijana Ronalda se komentarisao čitave večeri. On se nasmejao posle trećeg gola, kada je Gros savladao De Heu.

"Ovo je bio smeh neverice, sigurno nije mogao da veruje da je u Mančester Junajtedu, mnogo toga se promenilo od njegovog prvog boravka ovde", kaže nekadašnji engleski reprezentativac Dion Dablin.

Grem Sunes takođe tvrdi da se Ronaldo prisetio prvog "mandata" među Đavolima.

"Sigurno je da misli, prošli put sam bio sam Skolsom, Kinom, Ferdinandom, šta radim sa ovim ljudima", sumirao je Škot. 

Inače, Junajted je sada matematički izvan trke za Ligu šampiona, što znači da se aktiviraju klauzule od 25% manje primanja za igrače. Drugim rečima, Ronaldo koji je pristao na smanjenje kako bi iz Juventusa ponovo stigao u Junajted. 

Sada će sa smanjenjima i ovom redukcijom zbog neuspeha, zaraditi gotovo polovinu novca manje nego u Italiji. On bi ove sezone trebalo da primi ukupno 16 miliona evra, dugi niz godina nije igrao za tako "mali" novac. 

Priča se da je Ronaldo razgovarao sa Ser Aleksom, da ga ovaj ubeđuje da ostane, iako kod Ten Haga neće biti centar ekipe, tačnije glavni igrač. Holanđanin nema ništa protiv da Ronaldo odradi još sezonu ugovora, ali moraće da se privikne na ulogu džokera...

Šampionat se nastavlja danas, Arsenal je favorit protiv Lidsa, bio bi to veliki korak ka Ligi šampiona, dok Siti može itekako da profitira na jučerašnjem remiju Liverpula. AdmiralBet ima odlične kvote na PL, Vest Hem bi po nama trebalo da dobije otpisani Norič...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke