Ronaldo će igrati u prvih XI na ovom derbiju?

Autor: Sportske Net
četvrtak 02.12.2021.
17:40
Izvor: Sportske.net

Još jedan derbi za "đavole".

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Mančester junajted dočekuje Arsenal u večeras u okviru 14. kola Premijer lige, a ekipu sa klupe će predvoditi Majk Kerik, dok će Ralf Rangnik bodriti ekipu sa tribina.

Pokušaj da se predvidi sastav Junajteda postaje sve teži i tek će da bude, jer će Rangnik imati potpuno drugačiji pristup od Solskjera i Kerika.

Kerik je bio jedan ključnih članova Solskjerovog štaba, što se može primetiti po mnogo karakteristika u igri. I dalje je ideja nejasna, što je i realno s obzirom na to da je Kerik tu tek dve utakmice, ali ono što je očigledno jeste da voli da eksperimentiše i pravi kardinalne izmene u timu, kao na prethodnom derbiju protiv Čelsija kada je izuzeo Ronalda iz prve postave. 

Postava bi za meč sa Arsenalom moga da izgleda ovako:

De Hea; Van-Bisaka, Lindelof, Megvajer, Šo/Teljes; MekTominej, Fred; Fernandeš, Sančo, Ronaldo, Rašford.

Možda najveća razlika bi bila što bi igrao sa dvojicom u veznom redu, pa bi ostavio prostora za centarfora, odnosno Ronalda, uz Sanča i Rašforda, koji bi se povukli na krila. Takođe, Megvajeru je istekla suspenzija, a Šo se oporavio od povrede, pa bi bilo realno očekivati kapitena Junajteda umesto Bajia, iako to svojom formom nije zaslužio, dok je Šo pod upitnikom zbog trenutne fizičke spreme. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke