Ronaldo sprečava promenu trenera u Junajtedu?! Kavani je nezadovoljan...

Autor: Boris Jovanović
petak 17.09.2021.
09:40
Izvor: Sportske.net

Kandidat postoji, ali je Portugalac izgleda prepreka...

EPA-EFE/PETER KLAUNZER
EPA-EFE/PETER KLAUNZER

Povezane vesti

I dalje se u javnosti pojavljuju informacije da će Solskjer tokom sezone biti pod pritiskom jer posle dovedenih pojačanja ambicije su porasle u nebo. Poraz u Bernu je poremetio stvari, i dalje postoji efekat "Ronaldo", euforija koja će biti iscrpljena ako ne bude borbe za titulu. Mančester Junajted odlično gura u prvenstvu, ali sada slede teži rivali, već u nedelju igraće protiv Vest Hema, a onda stižu neugodna Vila i Everton koji igra odlično. Svakako da su "Đavoli" favorit u tim mečevima, ali kako rekosmo presija raste.

Mediji, ali i uvek dobro obavešteni Di Marcio su kandidovali Kontea za naslednika, no mediji su se vratili u 2019. i odlazak Alegrija sa klupe Juventusa. Pominjan je Antonio Konte, on je čekao da se vrati, ali je taj transfer navodno blokirao Kristijano Ronaldo. Zbog čega, teško je reći, tek Sari je stigao na klupu Juventusa, a Konte je otišao u Inter gde je u drugoj sezoni osvojio titulu i otišao nakon smanjenja budžeta.

Konte sada cilja klupu "Đavola", odbio je Totenhem, a isto će uraditi ako stigne ponuda Arsenala...

Ipak, dok je Ronalda, teško može da dobije posao iz snova na "Old Trafordu".

Sa druge strane, danas u medijima dominiraju izjave bivšeg napadača Berbatova koji je optužio klub za loše prelazne rokove, naveo je primer Van de Beka koji je kupljen samo da bi neko došao i da se smire navijači.

Što se Kavanija tiče, Berbatov veruje da je dolazak Ronalda naljutio Urugvajca.

"On želi da igra, produžio je ugovor na godinu dana, ali sada će mu uloga biti smanjena, što niko nije očekivao. Ole mora da razgovara sa njim, ali rizikuje nezadovoljnog igrača u svlačionici, to nikada nije dobro", dodaje Berbatov koji smatra da će Solskjer sigurno zadržati posao do kraja sezone. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke