Ronaldo u problemu - bitka van terena koja ga slama!

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 08.12.2021.
17:34
Izvor: Sportske.net

Kako sprečiti lavinu informacija?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo ne briljira ove sezone na terenu, ali mu ni u privatnom životu ne ide najbolje pošto prema prisanju britanskog "Atletika" na sve načine pokušava da prikrije informacije u vezi sa aferom silovanja.

"Njujork Tajms" je pisao o slučaju navodnog silovanja Ketrin Majorge, Ronaldo tvrdi da dosije sadrži ukradene dokumente koje je vlastima dala oštećena strana.

Prema saznanjima "Atletika", Ronaldo pokušava da blokira objavljivanje dosija u vezi sa slučajem silovanja pozivajući se da je reč o ukradenih dokumentima koje je oštećena nabavila uz pomoć hakera.

Navodi se da je dokumentacija dostavljena policijskoj upravi, a "Njujork Tajms" tvrdi da ima prava da objavi informacije iz istrage koje su od javnog značaja.

Podsetimo, ovaj slučaj datira još iz leta 2009. godine kada je Majorga optužila Ronalda da ju je silovao u Las Vegasu, tražeći desetine hiljada funti za odštetu.

Ronaldo nikada nije priznao ovo krivično delo tvrdeći da je spomenuta žena sa njim spavala dobrovoljno, a tokom 2018. godine je ponovo porekao da je bio akter gnusne radnje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke