Ronaldo ubeđen, iza svega stoji osveta?!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 23.09.2018.
09:06
Izvor: Sportske.net

Kristijano smatra da je scenario unapred pripremljen, ali i da je Juve nemoćan da ga zaštiti.

EPA-EFE/KAI FOERSTERLING
EPA-EFE/KAI FOERSTERLING

Povezane vesti

Ronaldo će danas biti na terenu protiv Frozinonea, pretpostavlja se da će učiniti sve da uđe u golgetersku seriju posle golova koje je dao Sasuolu, ali priča se posle isključenja u Valensiji ne smiruje.

"Marka" piše da iz krugova bliskih Portugalcu stižu informacije da je on ubeđen da je u pitanju zavera, odnosno osveta UEFA za činjenicu da je odbio da dođe na proglašenje najboljeg igrača Lige šampiona koje je pripalo Modriću, iako je CR7 dao 15 golova prošle sezone na putu Reala ka Ligi šampiona.

Takođe, njegov menadžer Mendeš smatra da je ovo i deo "kazne" za odlazak iz Reala i da mu se ovakve stvari nisu dešavale u "belom" jer UEFA ima mnogo veći strah od Madriđana, Juventus je tu prilično nemoćan, kao i svi drugi italijanski klubovi u Evropi.



Sada ostaje da se sačeka kazna, Juve će na sve načine pokušati da utiče da ona bude samo jedno utakmicu, protiv Jang Bojsa kod kuće, ali Ronaldo veruje da UEFA ima nameru da ga dodatno povredi i da spreči njegov veliki povratak na "Old Traford" odnosno da će biti suspendovan i za gostovanje Mančester Junajtedu.

Inače, Ronaldo je izazvao pravi haos u Laciju, odnosno Frozinoneu, navijači su opsedali hotel samo da bi ga videli, a stadion je davno rasprodat.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Andres
Monday, 24.09.2018
00:18

Ma cista osveta. Eto on nije povukao protivnickog igraca za kosu dok je ovaj bio na zemlji nego mu se sveti uefa. Kiki se previse bio oslobodio u realu gdje su mu ovakve stvari nerijetko oprastane.

avatar
Armani
Sunday, 23.09.2018
16:19

A to je cisti dokaz tko je real uefadrid...

avatar
Red blood
Sunday, 23.09.2018
11:46

Covek pravi od sebe zrtvenog jarca,dize ovo na mnogo visi nivo od fudbalskog.Bespotrebno.Koga je briga da li je ili nije bio na proglasenju.Ko tome pridaje znacaj osim njega samog?Dobijali su i drugi igraci prestroge crvene kartone,pa nikom nista.Desava se.E sad,sto je on,zahvaljujuci svom imenu i svojim fudbalskim umecem bio poprilicno zasticen do sad i sto nije dobijao crvene kada je to mozda i zasluzio..to je vec druga stvar.A pogotovo ne vidim razlog da se toliko polemise o tome kada ce tu kaznu odraditi u borbi po grupama,gde ce Juve svakako dosta lagano proci.Da je eliminaciona faza u pitanju,donekle bi razumeo..

avatar
ProudKnight
Sunday, 23.09.2018
11:39

Kreću teorije zavjere. Uvijek je on nezaštićen i svi su se urotili protiv njega. Neko praktično mora da mu ''titra'' i tako je uvijek bilo i u Realu. Ja ga iskreno nikada nisam volio, iako nije sporan njegov doprinos osvajanju titula u LŠ. Nije lako ni Realu bez njega, ali ni njemu bez Reala, da se ne lažemo, ali ne treba pretjerivati.

avatar
Sportski
Sunday, 23.09.2018
11:39

Ne znam sta se vise o ovome prica, sad je cijeli svijet protiv Ronalda. Smatram da je prestrogo mu dat crveni, al nije ni prvi ni zadnji igrac kome se to desilo. Ne razumijem sve one suze i ovu medijsku hajku iza meca. Propustice mec ili dva grupne faze a ne finale lige sampiona.

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 23.09.2018
10:44

Meni je bitno samo Juventus da ne bude kolateralna steta ! Zasad , gazimo , tako da ...

avatar
The_Matrix
Sunday, 23.09.2018
09:42

Daj ne smarajte vise sa njim. Dobio je direktan crveni karton i tu je direktna kazna 2-3 utakmice. Jaka stvar da li ce se vratiti na Old Traford ili ne. Takodje to sto je dao 15 golova opet ga ne cini najboljim igracem tog takmicenja i kraj price. Osveta za ovo ili one, kao da ove tekstove pisu deca od 15 godina

avatar
Oldboy
Sunday, 23.09.2018
09:21

To da li mu se neko sveti ili kažnjava to ne znamo, a sledeći put nemoj da čupaš igrača za kosu pa neće biti ni osvete viših sila. Čista patetika dok se ne dokaže suprotno