Ronaldo uputio javno izvinjenje

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 09.11.2018.
21:15
Izvor: Sportske.net

Izgleda da ga je "ponela atmosfera".

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus je izgubio na svom terenu od Mančester junajteda u okviru četvrtog kola grupne faze Lige šampiona. Klub iz Torina je bio znatno bolji, ali nisu uspeli da postignu više golova. Gosti su to iskoristili i potpuno preokrenuli meč u svoju korist.

Ronaldo je jedini uspeo da savlada golmana De Heu, a to je uradio zaista na fantastičan način. Bonući je poslao fantastičan pas, a Ronaldo je pokazao zašto je najbolji igrač na svetu. De Hea nije imao ni priliku da reaguje, a Portugalac je u svoj toj euforiji pokazivao svoje trbušnjake i na neki način proslavljao gol protiv svog bivšeg kluba.

Poznato je koliko Ronaldo voli Junajted i koliko lepih trenutaka je doživeo u ovom timu pod palicom Aleksa Fergusona. Poznato je i da dok je igrao za Real, nije slavio kada je postigao gol protiv "Crvenih Đavola".

Ronaldo je postavio sliku na Tviteru i uputio izvinjenje engleskom timu. Postavio je sliku na kojoj se vidi da mu je žao što je to uradio, a na ovaj način je ponovo pokazao koliko poštave ima prema ovom velikom timu.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Saturday, 10.11.2018
23:30

Мене је разочарао кад сам видео да слави. Тако да не знам колико је ово извињење искрено.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Saturday, 10.11.2018
12:49

Ne treba izvinjenje, dovoljna nam je pobeda.

avatar
Jack Rackham
Saturday, 10.11.2018
00:46

Izvinio se jer ako ga otprate na instagramu navijaci MU, Selena Gomez ce biti pracenija od njega 😂

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 09.11.2018
23:00

Mora se priznati da su retki igraci koji slave golove protiv svog bivseg kluba...Salah je postizao golove protiv 3 svoja bivsa kluba i nikad nije slavio...ali zato firmino,milner i velbek fuj

avatar
Tata Messi
Friday, 09.11.2018
22:31

Najbolji igrac na svetu? :D

avatar
conecorleone
Friday, 09.11.2018
22:27

Pa normalno,slavio je do pola,umereno ali opet je dao prvi gol u ligi sampiona u dresu Juventusa,mozda je to razlog a zna se da voli Junajted i da je cak izjavio da ne bi igrao ni za jedan klub u PL.