Ronaldo: "Želim da nastavim, ali svašta može da se dogodi"

Autor: Sportske Net
sreda 06.09.2023.
21:30
Izvor: Sportske.net, Beta

Portugal će u petak u Bratislavi igrati protiv Slovačke, a tri dana kasnije dočekaće Luksemburg u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Tviter
Tviter

Povezane vesti

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo  rekao je danas da želi da ostvari još uspeha u karijeri, nakon što je oborio rekord od 850 postignutih golova.

"Želim više. Sve dok igram želim da podižem lestvicu, visoko, moram da razmišljam na taj način", rekao je Ronaldo na konferenciji za novinare uoči treninga reprezentacije Portugala za utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

Ronaldo je pre tri dana igrajući za Al Nasr postigao gol u pobedi od 5:1 protiv Al Hazema i premašio granicu od 850 golova u karijeri.

Portugal će u petak u Bratislavi igrati protiv Slovačke, a tri dana kasnije dočekaće Luksemburg u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

"Želim pobedu u te dve utakmice. Ako pobedimo, praktično ćemo se plasirati na Evropsko prvenstvo", rekao je petostruki osvajač Zlatne lopte.

Portugal je prvi u Grupi J sa sve četiri pobede i 12 bodova, Slovačka je druga sa 10, Luksemburg ima sedam, Bosna i Hercegovina i Island po tri boda, a Lihtenštajn je bez bodova.

Upitan o rivalitetu sa Argentincem Lionelom Mesijem, Ronaldo je rekao da se njih dvojica vole i poštuju. On je rekao da su zajedno "promenili istoriju fudbala".

Ronaldo je dodao da je ponosan na svoju dugovečnost u fudbalu, ali da ne želi da se obavezuje na duže staze.

"Želim da nastavim pošto se osećam dobro i korisno, ali svašta može da se dogodi", rekao je Ronaldo i naveo da sada želi da uživa i da mu je cilj da odigra odlično na turniru u Nemačkoj 2024. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke