Ronaldov het-trik od milion evra!

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 17.04.2022.
09:55
Izvor: Sportske.net

Golovi koji mnogo vrede.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo još jednom je bio "spasilac" Mančester Junajteda. Portugalac je juče postigao het-trik protiv Noriča i ostavio bodove na "Old Trafordu".

Ronaldovi golovi doneli su Junajtedu tri boda, a Portugalcu milion evra.

Slavni napadač prema ugovoru sa "Crvenim đavolima" ima specijalne bonuse za postignute golove. Prvih 20 golova u svim takmičenjima doneli su Portugalcu 750.000 funti, a pobedonosni pogodak protiv Noriča nagrađen je sa 100.000 funti, jer mu je to bio 21. u sezoni, a prema Ronaldovom ugovoru svaki gol preko dvadesetog plaća se "stotkom". Kada 850.000 funti prevedemo u evre, dolazimo do "magičnog" miliona.

Sjajni napadač veoma je blizu još jednog "bonus" miliona, Ronaldo će ga zaraditi ukoliko bude najbolji strelac Junajteda ove sezone, a to je više nego izvesno, jer je napravio veliku razliku u odnosu na zemljaka Bruna Fernandeša, koji još uvek nije ni dvocifren.

Kristijano Ronaldo će do kraja šampionata pokušati da uradi nešto mnogo važnije za sebe i Junajted, a to je plasman u Ligu šampiona naredne sezone. Ekipa Ralfa Rangnika nalazi se na petom mestu Premijer lige sa 54 boda, tri manje u odnosu četvrtoplasirani Totenhem i mesto koje vodi u elitno takmičenje na šest kola do kraja šampionata.

Posebna inspiracija Ronaldu oduvek je bio Liverpul. Portugalac će u utorak predvoditi svoj tim na "Enfildu" u meču Premijer lige. AdmiralBet nudi sjajnu kvotu 6,30 na dvojku. Ako mislite da Junajted može do velikog trijumfa posetite njihov sajt i odlično zaradite.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke