Ronaldov povratak: "Mančester odavno nije izgledao tako živo"

Autor: Sportske Net
ponedeljak 13.09.2021.
17:35
Izvor: Sportske.net

Nemoguće je ne primetiti...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo se kao velika zvezda vratio na "Old traford" i postigao dva gola u svom debiju. Fanovi su sa nestrpljenjem iščekivali dolazak Portugalca, što se moglo videti u subotu kada je Junajted igrao sa Njukaslom, a najvatrenije pristalice satima ranije čekale da vide Ronalda.

Da je Kristijanov dolazak promenio Mančester, govori i nekadašnji fudbaler tima Geri Nevil.

"Šetao sam se pre meča centrom Mančestera i mislim da grad nije izgledao toliko živo u prethodnih pet ili deset godina. Toliki je njegov značaj za ovaj grad i čitavu ligu, a to je bilo još i pre nego što je postigao dva gola. Nisam bio na meču, ali mogu samo da zamislim koliko je uzbuđenje bilo ogromno kada je dao golove“, rekao je u svom podkastu bivši fudbaler, pa dodao:

Liga izgleda fantastično u prvih nekoliko kola nove sezone. Mi volimo da govorimo kako je igra bila fizički zahrevnija osamdesetih i devedesetih, da je bilo više startova, ali ove sezone gledamo zaista žestok fudbal. Veoma je zabavno gledati fudbal, a igrači zaslužuju veliko poštovanje za sve što su proživeli zbog kovida na praznim stadionima. Ronaldov povratak je samo šlag na torti“, izjavio je Nevil. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke