Ronaldov sin rešeta i slavi kao otac, Kristijano više nema izgovor!

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 14.04.2022.
11:10
Izvor: Sportske.net

Hoće li dočekati taj trenutak?

Povezane vesti

Da iver ne pada daleko od klade još jednom je potvrdio 11-godišnji sin Kristijana Ronalda, koji igra u mlađim kategorijama Mančester junajteda, budući da je golom i radovanjem u ubedljiovoj pobedi engleskog tima nad CEF Đirones-Sabat 5:0 podsetio na oca.

Mališani Junajteda uzrasta do 12 godina ubedljivo su slavili na Uskršnjem turniru u španskoj Kosta Bravi, a mlađani Ronaldo je ponovo briljirao.

Ronaldo je polovinom drugog poluvremena postigao peti gol za Junajted i proslavio ga u karakterističnom stilu svoga oca, okretom i vriskom kraj korner zastavice.

Ronaldo junior se krajem avgusta iz Italije preselio u Englesku kada je Kristijano na pomalo iznenađujuć način rešio da se posle 12 godina vrati na "Old Traford".



Svojevremeno je mladi Ronaldo poručio ocu da se strpi još malo sa završetkom karijere pošto želi da zaigra sa njim u tandemu u Junajtedovom dresu.

Dok mu sin najavljuje svetlu budućnost, Kristijano iza sebe ima užasnu nedelju zbog incidenta posle meča protiv Evertona, a već u subotu ima priliku da se iskupi u meču protiv Noriča, a šanse da postigne prvi gol na meču na AdmiralBetu izražene su kroz ogromnu kvotu od 3,53.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke