Ronaldova "trenerska vrteška" - Zidan ili Murinjo dolaze u Al Nasr

Autor: Filip Rodic
četvrtak 13.04.2023.
23:25
Izvor: Sportske.net

​Al Nasr cilja Zinedina Zidana i Žozea Murinja na mestu novog šefa struke nakon što je u četvrtak smenjen Rudi Garsija, rekao je za CBS Sports izvor blizak saudijskom gigantu.

 EPA-EFE/Jorge Zapata
EPA-EFE/Jorge Zapata

Povezane vesti

CBS Sports je otkrio pre nego što je Kristijano Ronaldo stigao u Saudijsku Arabiju da će imati značajnu moć u svom novom klubu koja se protezala sve do zapošljavanja i otpuštanja trenera. Nije prošlo mnogo vremena da se to odrazi na terenu jer je Garsija otišao samo osam meseci nakon imenovanja.

Al Nasr ima ambiciozne planove za svog sledećeg glavnog trenera, sa pobednicima Lige šampiona Zidanom i Murinjom na vrhu liste. Ta imena su identifikovana jer su sarađivali sa Kristijanom Ronaldom.

Sa ambicijama da poveća profil saudijske lige do najviših nivoa vlasti u kraljevstvu, Al Nasr ima za cilj da obezbedi glavnog trenera koji će biti pored najboljeg strelca u međunarodnom fudbalu. 

Izvor blizak klubu ukazao je da je Zidanu upućena inicijalna verbalna ponuda. Francuz je bez posla otkako je po drugi put otišao iz Real Madrida 2021. godine. Pretpostavlja se da je Ronaldo umešan u te razgovore.

Uprkos Ronaldovom angažmanu, izvori bliski pregovorima priznaju da je situacija i dalje fluidna i da nema garancija da će Zidan biti ubeđen. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke