''Rosoneri'' primili gol u 19. sekundi, a onda se razgoropadili! Debitovao De Ketelar, povreda Tonalija

Autor: Darko Mitrović
subota 06.08.2022.
21:09
Izvor: Sportske.net

Očekivano ubedljiva pobeda italijanskog šampiona.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Ekipa Milana obavlja poslednje pripreme pred start nove sezone. ''Rosoneri'' su večeras u prijateljskoj utakmici ubedljivo savladali domaću ekipu Vićence rezultatom 6:1.

Zanimljivo, Vićenca je povela posle samo 19 sekundi igre, Rolfini je savladao golmana Manjana. Ali, vrlo brzo je usledila reakcija ekipe Milana.

Rafael Leao je u 10. minutu doneo izjednačenje ''rosonerima'', a za preokret se pobrinuo Mesijas jedanaest minuta kasnije.

Na isteku prvih pola sata igre pogodio je i Ante Rebić, a samo minut kasnije Dalmonte je postiago autogol i već je na semaforu pisalo 4:1 u korist Milana.

U nastavku još dva gola. Tomori je u 50. minutu ''bacio petardu'', a konačnih 6:1 postavio je Ante Rebić u 69. minutu. Debitantski nastup u dresu Milana upisao je i Šarl de Ketelar koji je odigrao poslednjih petnaestak minuta meča.

Milan je nastupio bez povređenog Žirua, još uvek se oporavljaju i Origi i Ibrahimović, a ono što ''rosonere'' može dodatno da zabrine jeste i to što se i Tonali požalio na povredu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke