"Rosonerima" ne prija crno-belo, Milan gubi trku!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 04.11.2023.
22:45
Izvor: Sportske.net

Poraz i to baš težak za Milan...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

U okviru 11. kola italijanske Serije A ekipa Milana poražena je na svom terenu od Udinezea 0:1 i sada je na velikih šest bodova minusa u odnosu na vodeći Inter. 

Prvo poluvreme ovog meča je bilo za zaborav, praktično ga se sutra niko neće sećati jer nije bilo ozbiljnih šansi, iako je Milan veliki deo tog dela meča imao loptu u svom posedu. 

U nastavku nešto drugačija priča. 

Jović je izašao, kao i Krunić, ušli su Okafor i Adli i ispostavilo se kao - loše. Ekipa Udinezea je bila ta koja je bila ozbiljnija, i onda šok u 61. minutu utakmice. 

Ebosele je ušao u kazneni prostor, bio zaustavljen nedozvoljenim startom od strane gore pomenutog Adlija, a sudija je pokazao na belu tačku, iako je bilo dileme. 

Pereira je bio taj koji je preuzeo odgovornost, pogodio je za 0:1! Igrao se 61. minut. 

Očekivali su se napadi Milana do kraja, ali praktično da ih nismo videli, osetio se nedostatak velikog broja fudbalera, posebno onih iz ofanzivnog veznog reda koji su mogli da uskoče u ovom meču, poput Pulišića ili Čukvuedzea.

Na kraju, pobeda gostiju koja domaće ostavlja sa još manjim nadama da mogu do titule ove sezone, pošto je Inter danas savladao Atalantu u gostima, daleko težeg protivnika od Udinezea. 

Samardžić na terenu danas za Udineze, igrao je do 78. minuta, a na drugoj strani Jović je igrao prvo poluvreme. 

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke