Ruka dala, ruka uzela - Monako ispustio pobedu u derbiju

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 01.09.2024.
17:08
Izvor: Sportske.net

Podela bodova u kneževini.

AS Monaco
AS Monaco

Povezane vesti

Fudbaleri Monaka remizirali su sa Lansom 1:1 (0:0) na stadionu "Luj Drugi" u derbiju trećeg kola Lige 1.

Rival Crvene zvezde odlično je ušao u novu sezonu sa inicijalna dva trijumfa nad Sent Etjenom i Lionom, a i ovog popodneva bili su nadomak tri boda protiv neugodnog Lansa koji sa klupe predvodi Vil Stil.

Lans je u 78. minutu postigao pogodak preko sjajog pasa u prostor koji je dobio Remi Lebo Laskari. U prašini je ostavio Singa, ali pokušaj štopera Monaka uspeo je taman toliko da izbaci iz ravnoteže brzonogog Lebo Laskarija da se lopta od noge suptilno odbije u ruku i tako znatno pomogne napadaču Lansa da stvori poziciju za šut.

Posle proslave, usledio je poziv VAR sobe arbitru Fransoi Letekseju koji posle dužeg gledanja snimka utvrđuje da je Lans na nedozvoljen način došao do vođstva i poništava gol. Nekoliko trenutaka kasnije - korner na suprotnoj strani, skok Denisa Zakarije i vođstvo Monaka!

Krenuo je Lans po bod, kreirali su dobre napade i iz akcije u 91. minutu proizašao je penal, odnosno igranje rukom Denisa Zakarije i ako im je ruka odnela pogodak u 79. onda im je donela šansu za izjednačenje u nadoknadi.

Nju koristi Prežemislav Frankovski i postavlja 1:1 za konačan rezultat. Obe ekipe sada imaju po dve pobede i nerešen rezultat u kampanji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke