Runi zna rešenje za Junajted: "Nije Murinjo kriv, igrači su"

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 09.10.2018.
13:17
Izvor: Sportske.net

Vejn Runi smatra da fudbaleri Mančester junajteda moraju mnogo bolje da igraju nego što je to slučaj u ovom trenutku.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Mančester junajted nije na visini zadatka u ovom trenutku.

Naprotiv, mnogi su mislili da će Murinjo dati otkaz nakon loših rezultata, a posle 2:0 za Njukasl u prvom poluvremenu na "Old trafordu", bilo je nas i koji su bili uvereni u to.

Ipak, Mančester junajted se probudio u drugom poluvremenu, Aleksis Sančez je dodao još malo nade za Murinja da može ostati u ovom klubu.

Šta o svemu misli legendarni Vejn Runi?

"Teška je situacija u klubu. Igrači, trener... Svi imaju težak početak sezone. Rekao sam pre nekoliko nedelja, igrači su ti koji moraju da podignu nivo igre. Moraju biti bolji. Trener može uraditi mnogo, ali je na igračima da sprovedu njegove zamisli na terenu. Murinjo je laka meta, mislim da pojedini igrači moraju daleko bolje", rekao je on.

"Slično sam mislio i kada je Luj Van Gal bio trener. Iza zatvorenih vrata sam rekao igračima da moramo biti bolji. Lično mislim da je Van Gal radio sjajan posao", rekao je Runi.

On je kasnije i nagovestio da je ova ekipa mlada i da se mnogi igrači nisu nosili sa ovakvim pritiskom.

"Oni nemaju igrače kao što sam ja imao kao mlad u teškim situacijama, igrače koji su stariji i koji znaju da se nose sa pritiskom. Nema takvih igrača dovoljno u ekipi", rekao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lazar Mandic
Tuesday, 09.10.2018
17:07

Samo mi je drago da je neko priznao da Van Gal i nije radio toliko lose koliko su ga ocrnili... cinjenice su da je tadasnja tranzicija kluba bila problematicna jer ih je Ferguson ostavio na cedilu nakon povlacenja tako sto je ostavio previse istrosen tim... A primer kako to ne mora da se desi je upravo u Arsenalu jer je tim ostao korektan sta vise dobar nakon povlacenja Vengera... Ali mediji i navijaci vole vrele teme i smenu trenera kad god im nesto nije kako oni misle! Sportski pozz

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 09.10.2018
15:56
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 09.10.2018
13:26

Uvjek mora postojati simbioza Trener igraci I uprava Bilo kojia karika ako kiksa rezultata nema To je savrseno jasno ali je uvjek naj lakse mjenjati trenera nego sest igraca ili upravu Sto kadkad nije ok ali jbg