Ruše li se Totenhemovi snovi? Šta Murinjo može da dobije od pojačanja u januaru kako bi zaustavio pad?

Autor: Boris Jovanović
subota 16.01.2021.
10:57
Izvor: Sportske.net

Ako se pogledaju rezultati nakon derbija severnog Londona, jasno da je Totenhem u strašnom padu forme. Jesu u igri na četiri fronta, ali to može da bude i loša vest...

Povezane vesti

Ako se vratimo u prvu nedelju decembra, Murinjovi tim je bio prvi na tabeli. "Pevci" su delovali kao kandidat za titulu, ali su se onda raspali kada je najvažnije u vreme prazničnog ludila.

Iako je živ i na svim frontovima, Totenhem je dobio samo jedan od šest mečeva, ispuštao bodove i protiv slabijih ekipa, pa sada stvar ne deluju dobro i obećavajuće. Istina u finalu su Liga kupa, biće to prilika da osvoje prvi trofej posle 12 godina, ali su pali na šesto mesto u ligi, i od trijumfa u derbiju Severnog Londona, Murinjo je samo savladao Bijelsin Junajted.
Naravno nije kritično, Junajted im beži šest bodova, ali se stiče utisak da Murinjo nema dovoljno igrača za bitku na svim frontovima. Tim je ostao u trci u FA kupu i prezimio u LE, no, nije uspeo da razigra Bejla koji će se na leto vratiti u Madrid, za razliku od Reguljona koji je zauzeo standardno mesto kraj leve aut linije.


Nema promene situacije oko Dele Alija iako trener insistira da računa na zaboravljenog engleskog reprezentativca koji želi da ode kod bivšeg trenera Poketina u PSŽ.

"Pevci" traže pojačanja, priča se o povratku Eriksena koji se nije snašao u Interu, ali je pokazao klasu tokom svoje ere u Totenhemu, njegova plata od 7.5 miliona je veći problem od dvadesetak obeštećenja.

Šta još Murinjo može da dobije kako bi pojačao konkurenciju?


Priča se da bi Eder Militao iz Reala mogao da pojača odbranu, ali njega hoće i Bajern čija defanziva ne deluje dobro tokom čitave sezone, no veći problem je to što su Kejn i Son, pogotovo ovaj drugi pali u formi i to se odrazilo na tim, previše su se oslanjali na njih.

Sada sledi Šefild Junajted, meč koji jednostavno moraju da dobiju, a Murinjo je bio ljut na igrače koji nekako ne znaju kako da privedu meč kraju...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke