Ružne scene na ulicama Barse, u centru pažnje Samjuel Umtiti

Autor: Milovan Longinov
sreda 01.12.2021.
16:50
Izvor: Sportske.net

Nije omiljen među navijačima.

Povezane vesti

Navijači Barselone ne vole baš Samjuela Umtitija, koji je među plaćenijim igračima, igra očajno već tri godine i ne želi da ode. 

Često mu zvižde, na neki način i s razlogom, jer Umtiti ne misli na fudbal i svoju karijeru, jer da je tako, onda ne bi pristao da sedi na klupi već treću sezonu u nizu.

Nekoliko navijača Barse danas je uspelo da ga isprovocira na ulicama Barse, stali su ispred njegovih kola, Umtiti je nekako prošao, a onda odlučio da zastane.

Francuz je bio vidno iznerviran, krenuo je ka navijačima i upitao "dođi ovamo, da li si ti platio ovaj auto, šta radiš ovde?! Da li znaš šta je poštovanje?", nakon čega je smirio strasti, očigledno shvativši da svi snimaju telefonima i da bi mogao da napravi samo još veći skandal.

Ovo je u najmanju ruku tužna scena, u pitanju je svetski prvak iz 2018. godine, koji je baš zbog tog Mundijala u Rusiji rizikovao svoje koleno i nakon toga potpuno nestao. 

Umtiti nije ni u Ćavijevim planovima, nije odigrao nijedan minut, ali odbija da ode, jer ima platu od 12 miliona evra, koju mu neće dati nijedan klub na svetu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke