Sa Mihom nema kompromisa - o otkazu, Kaljariju i Sanremu

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 02.03.2021.
17:05
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva izjava trenera Bolonje.

EPA-EFE/ROBERTO BREGANI
EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Povezane vesti

Trener Bolonje Siniša Mihajlović imaće nešto dinamičniju nedelju nego što je to inače slučaj pošto će samo dan nakon gostovanja Kaljariju otputovati u Sanremo, gde ga očekuje nastup na poznatom muzičkom festivalu.

Bolonja će u sredu uveče gostovati na Sardiniji gde će protiv tima koji se bori za opstanak pokušati da nastavi niz bez poraza.

Mihajlović često dolazi na Sardiniju, što je bio slučaj i ovaj put.

"Boravim na Sardiniji već neko vreme. Idem da obiđem baštu, da slučajno nisu lopovi stigli. Još juče sam se posvađao sa baštovanom, jer kad dođem svima u okolini je zelena, jedino je moja žuta. Iz tog razloga sam rešio da ga promenim", otkrio je novinarima Mihajlović.

Predstavnike sedme sile zanimalo je da li će bivši selektor Srbije odmah nakon meča otputovati u Sanremo ili će se sa ostatkom ekipe vratiti u Bolonju.

"Ne, vratiću se sa timom. Uvek to radim. Čak i kada igram u Rimu, a nakon toga imam dan pauze, vraćam se igračima, pa tek sutradan idem za Rim. Ne znam koliko trenera to čini, ali ja to radim jer smatram da je u redu. U četvrtak ujutru ćemo imati trening nakon čega putujem za Sanremo. Neće to biti suviše naporno", rekao je Mihajlović.

Prokomentarisao je i povredu Zlatana Ibrahimovića, koji je takođe planiran za nastup u Sanremu. 

"Od Bolonje do Sanrema treba četiri do pet sati. Planirao sam da idem helikopterom, ali pošto mi se supruga plaši ići ćemo automobilom. Neću imati probe, ali nema potrebe. Moj drugi posao je pevač, čak iako ne znam da li ću dovoljno oporaviti glas. Neću moći da dam sve od sebe, ali pevaćemo bolje ako pobedimo", rekao je Mihajlović.

Duel Bolonje i Kaljarija počinje u sredu od 20:45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke