Sa Vidićem nije išlo, hoće li novi Srbin postati komandant Interove odbrane?

Autor: Boris Jovanović
petak 10.06.2022.
07:08
Izvor: Sportske.net

Vreme je za veliki klub!

 MATTEO BAZZI
MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Interova odbrana bi trebalo da pretrpi dosta izmena. Naime, diktat iz Pekinga je stigao, neko od štopera biće žrtvovan, možda čak i dvojica od trija Škrinjar, De Fraj, Bastoni. KLub naginje tome da proda Italijana, on je reprezentativac i ima najveću cenu, priča se da bi prihvatili ponudu oko oko 60 miliona evra.

I Škrinjar je na meti, pričalo se o eventualnom transferu De Fraja u Englesku, ali Slovak bi da ostane, dok Holanđanin na tržištu najmanje vredi od sve trojice.

Bastoni je meta Totenhema, Junajteda i Čelsija, svi mogu da plate željeno, navijači se ljute, ali sigurno bi brzo zaboravili prodaju, ako u klub stigne, kako se očekuje, slobodni agent Dibala, ali se i vrati Lukaku na pozajmicu.

Klub će morati da nađe zamenu na štoperskoj poziciji, Bremer iz Torina je prva opcija, ali Urbano Kairo, predsednik "Bikova" za sada ne želi da pregovara, dok ne uvuče dva ili tri kluba u igru, nadajući se da bi za Brazilca mogao da uzme oko 50 miliona evra.

To Inter neće platiti, "Skaj Italija" tvrdi da će se okrenuti našem Milenkoviću. Bleki ulazi u poslednju godinu ugovora sa Fiorentinom, "Ljubičasti" traže 20-tak miliona evra, za 15 i bonuse bi posao mogao da bude završen. 

Prodaju čeka i Partizan, ali su se nadali većem transferu, imaju 5% od prodaje svog deteta.

Inter je pre nešto manje od deset godina pokušao sa Nemanjom Vidićem, nije išlo jer je legendarni Srbin imao povredu leđa. Sa druge strane, Blekija često zovu "Stena", porede ga sa nekadašnjim kapitenom Junajteda, u svakom slučaju i on sam i reprezentacija imaće koristi, zaslužio je da zaigra za veliki klub.

Srbija je sinoć dobila Šveđane, Milenković je bio u timu, s obzirom da su Norvežani remizirali sa Slovencima, u trci smo za prvo mesto i plasman u najviši rang evropskog fudbala. Sledeći su Slovenci, u nedelju, AdmiralBet nudi odličnu kvotu za Piksijeve zahuktale "Orlove", moglo bi se iskoristiti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke