Sad i Vlahovića optužuju za kršenje kovid protokola?! ''Da li je dobio medicinsko izuzeće?''

Autor: Darko Mitrović
petak 28.01.2022.
19:37
Izvor: Sportske.net

Transfer je završen, ali sada pojedini italijanski političari pokušavaju da dođu do izražaja.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Dušan Vlahović je zvezda zimskog prelaznog roka.

Srpski napadač je danas, na svoj 22. rođendan, obavio medicinske preglede u Torinu i večeras ga je Juventus zvanično promovisao kao svog novog fudbalera.

Transfer je vredan 75 miliona evra, odlično će zaraditi i Fiorentina, i Vlahović i njegovi menadžeri, ali i Partizan kome će pripasti oko dva miliona evra.

Ipak, da sve to ne bude idealno, pobrinuo se italijanski političar Frančesko Torseli, predsednik partije ''Fratelli d'Italia'' koji je optužio Vlahovića da je navodno prekršio kovid protokol.

Znate već da je Vlahović nedavno dobio pozitivan nalaz na koronavirus, a Torseli je danas u Regionalnom savetu Toskane podsetio da pravila u Italiji nalažu da osoba mora da sačeka najmanje sedam dana pre nego što uradi novi test na koronavirus, ali je Vlahović danas, šestog od sedmog dana, stigao u Torino, gde ga je pozdravila grupa navijača Juventusa, a bio je pozitivan na virus 22. januara.

Italijanski mediji navode da je Torseli postavio pitanje Lokalnom zdravstvenom organu centralne Toskane ''da li su Vlahoviću dali posebna medicinska izuzeća ili je prekršio pravila da bi došao na preglede u Juventusov medicinski centar''.

Kad se pomene to medicinsko izuzeće, dugo će nam prva asocijacija biti Novak Đoković i tortura koju je on pretrpeo u Melburnu, ali nadamo se da Vlahović neće imati ni približno tako teških problema u Italiji.

*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke