Sad je definitivno, Klop je najgori gubitnik na svetu!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 12.03.2020.
09:35
Izvor: Sportske.net

I on sam to priznaje, suzdržavao se, ali nije uspeo da se obuzda...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Jirgenu Klopu je teško pao poraz od Atletika, pa nije baš sportski komentarisao eliminaciju. Teško je ostati dostojanstven, prvo je optužio svog golmana Adrijana, dakle izdvojio pojedinca, a onda osuo paljbu po Atletiku.

Adrijan je branio umesto Alisona, pogrešio kod ispucavanja, posle se loše postavio i omogućio Ljorenteu da načne Redse. Posle toga je usledio potpuni preokret.

"Naša jedina greška jed što ranije nismo dali drugi gol, sjajno smo igrali, sve je bilo izvrsno, ali ta Adrijanova lopta nije. Volim dečka ali to je bila pogrešna odluka, olakšao im je posao, poklonio gol", kaže Klop.

Onda se okrenuo Simeoneovoj postavci.

"Čuvam se da ne ispričam sve, kada bih rekao, bio bih najgori gubitnik na svetu", dodao je Nemac.

Ali nije izdržao.

Baner

"Ne razumem iskreno, imaju sjajne igrače, a igraju ovakav fudbal. Ali, pobedili su, na kraju će reći da su bili u pravu. Kada vidim Saula, Kokea, Ljorentea, duša me boli, stoje na svojoj polovini i ne igraju fudbal, čekaju kontru. Ipak pobedili su i čestitke na tome. Loše sam, baš sam loš gubitnik", priznao je Klop

"Oni ne igraju ni na kontru, dva puta podebljaju bokove, igraju bez napadača", dodaje Nemac čiji je tim imao više od 71% poseda, 34 puta šutirao na gol, 11 u okvir gola i od 2:0, stigao do 2:3 i eliminacije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

66 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LUZERPOOL
Friday, 13.03.2020
14:55

Da je ovo Murinjo rekao bilo bi drvlje i kamenje, ali ovo je karizmaticni. hahaha

avatar
Gvozden
Friday, 13.03.2020
11:48

Teoretski, možeš da imaš i 99% posed lopte, i 99 šuteva u okvir gola, pa ponovo da izgubiš. Hoću da kažem da je Liverpul definitivno bolji tim, ali jednostavno nekad pobedi slabiji tim. Simeone je igrao kako je igrao jer je znao da su slabiji, ali je smatrao da su malo veće šanse ako se ne upuste u jurnjavu po celom terenu. To vam je cela Simeoneova filozofija.

avatar
Jasminn
Thursday, 12.03.2020
21:07

Cilj opravdava sredstva. Nije to dzabe neko jos nekad davnoooo rekao

avatar
Mirjevac
Thursday, 12.03.2020
19:59

Taj nstasni" Simeone, zasto" nije pitao Klopa kado da postavi igrace i kako da ogra i kog da ubaci? I jedan igrac kriv i to tamo gde igraju njih 11 igraca, malo licemerno, Klope ti si naj veci krivac, nisi znao da procitas Simeonovu taktiku ni u prvoj utakmici kad si izgubio, ni u drugoj utakmici kad si vido da igraju kako igraju, ti si trebao ka strucnjak da sve to predvidis, a ne sad ovde krvis protivnickog trenera da je on kriv za tvoji gubitak! Nije fer i nisi sportski gubitnik vec si jako los gubitnik!

avatar
LUZERPOOL
Friday, 13.03.2020
14:46

Klop nikad nije imao plan B, njegovi timovi znaju samo da srljaju a to se u ovakvom takmicenju i ovakvim utakmicama ne oprasta.

avatar
Непобедиви
Thursday, 12.03.2020
18:53

I pored takvog fudbala daju ti 3 komada za 30 min.

avatar
TheMagician
Friday, 13.03.2020
15:39

Zamisli tek sta bi Olimpijakos uradio Liverpulu..

avatar
Badr Hari
Thursday, 12.03.2020
15:47

Cemu nerviranje kada bi ti bilo potpuno isto i da si pobedio, sa obzirom da je UEFA suspendovala i LS i LE?

avatar
scofield
Thursday, 12.03.2020
15:47

Nisu primili 1 nego cak 3 gola!! Nije mogo ni nereseno da izvuce, bolje mu je da cuti. Ako ste toliko bolji zasto im niste dali 5 komada, nego malo mac

avatar
Thursday, 12.03.2020
15:15

Hahahaha plači Flope.

avatar
Solskjerove bebe
Friday, 13.03.2020
11:57

Nista pogresno nisi reko nez zasto toliki minusi,ev like

avatar
_mladen_
Thursday, 12.03.2020
14:33

Ma imaju pravo da igraju kako hoce, ali za mene to nije fudbal. Makar osvojili sve trofeje, da moj tim igra ovakav fudbal smorio bih se ziv. Ko voli neka gleda, Adrian ih je vratio u mec, do tog trenutka su bili katastrofa, plus se Liverpul ispromasivao.

avatar
Mirjevac
Saturday, 14.03.2020
01:18

Kad se neko ispromasuje, dali se to zove dobra igra ili katastrofa, i kad se utakmice dve dobiju protiv istog protivnika, kako se to zove, valjda dobra igra a ne losa! Ateletiko vam je pokazao kako Musa dere jarca i to u obadve utakmice, ali ona je sladja koja se odigrala na Enfilu!

avatar
The Red Army
Thursday, 12.03.2020
13:59

Kloponjo uz duzno postovanje tvog rada, ti mi delujes kao najveci krivac, nije adrian nego ti! Sto nije doveo krstenog rezervnog golmana a ne kiksaru adriana, a zna da se alison povredjuje cesce nego ostali golmani, vec je jednom puko zbog kariusa, trebao je da predvidi to, koga zmija ujede i gustera se plasi ali klop izgleda da ne. Malo su i glupe i nepotrebne ove izjave, anti fudbal i te fore, zna se vrlo dobro kako simeone postavlja ekipu, pa normalno da ce da pojaca bokove kad liverpul samo na bok ide i imaju 4 vrhunska igraca na bokovima, sta bi ti kloponjo, da svaka ekipa koja igra protiv tebe igra napadacki, pa normalno da nece kad znaju da ce mane i salah po tri puta da istrce jedan na jedan sa golmanom ako tako budu igrali 🤷‍♂️ bilo kako bilo, vise nego dovoljno sansi je imao liverpul cak i sa ovakvom igrom atletika, umesto da kaze ispali smo zato sto nismo iskoristili sanse i sto je oblak branio sve, on prica neke price o anti fudbalu, nije ti simeone i taktika kriva, krivi su tvoji igraci sto nisi iskoristili sanse kojih su imali pregrst, realno

avatar
Ronaldinjo_10
Thursday, 12.03.2020
13:47

Super, samo kada ne bi imao tako kratko pamćenje i prijetio se svoje igre protiv Totehema u finalu, go iz penala i uspavanka.

avatar
adidas forever
Thursday, 12.03.2020
13:45

Sve je u pravu, ali to je fudbal. Za razliku od prve utakmice gde je Simeone sjajno postavio tim u ovoj to nije imalo veze sa životom, ali je uprkos tome Atletiko pobedio. Sreća definitivno nije bila na strani Liverpoola. Atletiko je od 4 šuta ka golu postigao 4 gola (od čega im je jedan poništen zbog očiglednog ofsajda), što svakako nije uobičajeno. Nije fer svu krivicu prebaciti na golmana Adrijana jer čak i kod jasne greške nije predao loptu igračima Atletika na 16m, pa je odbrana Liverpoola ipak imala vremena da interveniše. Da ne pričam o drugom golu kada je Ljorente šutirao pored trojice fudbalera Liverpoola. Sa druge strane fudbaleri Liverpoola kada se sami nađu pred trojicom defanzivaca Atletika nisu mogli ni da pomisle, a kamoli da šutiraju ka golu Oblaka.

avatar
LUZERPOOL
Friday, 13.03.2020
14:51

Da li shvacas da je to takticko nadmudrivanje? Klop je trebao da ga nadmudri ako je veliki trener, a ocigledno nije.

avatar
adidas forever
Saturday, 14.03.2020
04:25

Teško ćeš videti da je trener fajterske ekipe taktički nadmudrio trenera bunkeraša. Ukoliko pobedi to je učinio sirovom snagom svoje ekipe, ukoliko izgubi obično je bio taktički nadmudren.

U prvoj utakmici Čolo je taktički deklasirao Klopa, a u revanšu ni t od te taktike, ako izuzmemo generalno dobru igru u odbrani što i jeste osnovna karakteristika Atletikove igre kada igraju motivisani protiv jačeg protivnika. Kao rezultat bezvezne Čolove taktike videli smo 34 šuta ka golu Atletika (za razliku od prve utakmice gde Liverpool nije uputio nijedan šut), jer bezvezna ispucavanja lopti na polovinu Liverpoola gde nema niti jednog jedinog igrača Atletika se svakako ne mogu nazvati vrhom taktičke pameti. Sa druge strane 'taktika' Klopa je bila vrlo jednostavna: da Liverpool odigra dobro na način na koji inače igraju (što su i uradili), a pobeda mora doći jer su bolji. Tako bi i bilo da su imali više sreće, da nije bilo Oblaka na golu Atletika i Ljorentea koji se baš sada setio da odigra utakmicu karijere.

Odsustvo analize protivnika i nedostatak taktičke pripreme utakmice nisu samo Klopova karakteristika. Setimo se 2011/12 i taktičke inferiornosti Pepa Gvardiole i Jupp Heynckesa protiv Di Mattea, trenera koji je barem 2 klase ispod Čola Simeonea. I dok su obojica bili ubeđeni da će bez ikakvih problema dobiti Chelsea jer su barem 2 puta jači, te da tu nema šta da se razmišlja, priprema i analizira (dovoljno je samo izaći na teren, odigrati onako kako inače igraju i zgaziti Chelsea), dotle je Di Mateo proučavao kretanja svakoga igrača Barse i Bayerna ponaosob i gledao kako da ih zatvori sa svih 11 igrača. Rezultat toga je da je Chelsea potpunom destrukcijom fudbalske igre uspeo da osvoji LŠ zahvaljujući tome što Pep i Jupp čak ni na poluvremenima (kada se videlo da tako ne mogu probiti bunker Chelsea) nisu ništa preduzeli u taktičkom smislu da nešto promene.

avatar
Devil born 1878
Thursday, 12.03.2020
13:27

Hahahahahahahaha, kakav luzer

avatar
soru
Thursday, 12.03.2020
12:51

suza suzu stize..

avatar
Brainless
Thursday, 12.03.2020
12:45

Meni je Klop pobednik...pre pocetka sezone pitajte bilo kog navijaca LFCa sta je teo da se osvoji recice liga... to sto je LFC odigrao sezonu do sad tako kako je odigrao neko ce reci sjajno (ja mislim da se o tome moze raspravljati), pa su svima pa i meni apetiti rasli...to nije problem Klopa ni LFCa. Ne voli da gubi i kaze sve sto misli i da mogao bi da nekada precuti, ali onda to ne bi bio on. Klop je covek koji je reko dajte mi vremena i osvojicu trofeje...doneo LS prvi posle Rafe i donece, valjda titulu posle 30 godina. Uz duyno postovanje svakoga ko misli suprotno ali to je ogromna stvar.
Svak ima svoju taktiku i tu se slazem i svaka cast Atletiku, ali nemojmo se lagati nije Simeone niti Taktika dobila LFC jedan i jedini raylog toga je OBLAK...Adrijana ne bih komentarisao (ali kbas podseca na Karisa).
Vidim da mnogima LFC smeta i da smnogi ovaj poraz vide kao neku veliku pobedu- e pa braco da vam objasnim taj osecaj yadovoljstva je posledica straha od velicine kluba koji je podigao bas taj kojeg nazivate Najgorim gubitnikom

A coveka kome je pobeda nad LFCom vrh sezone...cete verovatno nazvati Najboljim pobednikom.

COY REDS YNWA

avatar
GloryUnited
Thursday, 12.03.2020
12:34

Toliko o tome da ste nezaustavljivi, i da ove godine osvajate sve !!! Malo se spustite na zemlju... I meni je zao, malo :), ali takav je fudbal... Cestitke Atletiku.

avatar
The Red Army
Saturday, 14.03.2020
08:46

Skoro bio clanak na ovom sajtu u fazonu da li je ovaj tim liverpula najbolji tim premier lige svih vremena 😂 ipak ne, ispade samo ligu uzese na kraju, jednu posle 5 godina na okupu, fergijeve masinerije su uzimale vezane titule, triple krune itd... Jos mora mnogo mleka da se pije

avatar
Novak majstor
Thursday, 12.03.2020
12:26

Rekao sam na raspalom mozzartu da ce proci atletiko pre prve utakmice,isto kao novak majstor i svi su me isprozivali.Evo pogledajte prvi gol Atletika,pa Felix je pametniji i kreativniji igrac od sve trojice Liverpulovih u napadu.Oni ove godine nisu pobedili ni Napoli ni Atletiko,jedine dve ozbiljne ekipe kojih su igrali u LS,sto samo pokazuje precenjenost engleske lige!

avatar
The Red Army
Saturday, 14.03.2020
08:47

Pa druze prosle sezone englesko finale i u ligi sampiona i u ligi evrope, ne znam bas dal je precenjena

avatar
Red to the bone
Thursday, 12.03.2020
12:23

Pa naravno, ko još voli da gubi !?
Sam Simeone je rekao da nije fer što je Liverpul ispao što pokazuje koliko poštovanja ima prema ovoj ekipi. Atlético zaslužuje Ligu Šampiona i želim im da je osvoje ove sezone !!!

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Thursday, 12.03.2020
12:04

Tačna je ona "jak si koliko je jaka najslabija karika u tvom timu". U ovom slučaju najslabija karika je bio Adrian i to je bilo ključno. Činjenica je da je Liverpool juče rastavio Atletiko taktički i da je ispao samo zato jer je Adrian napravio onu užasnu grešku. Da nje nije bilo ostalo bi 2:0 i Liverpool bi prošao... ali taj gol je ubio igrače psihički i natjerao Liverpool da se otvori još više. Atletiko Madrid je prošao zahvaljujući Oblaku koji je čuda radio sinoć i srećno im dalje.
Liverpulu će trebati novi rezervni golman obavezno jer svaki tim u ligi ima kvalitetnijeg rezervnog golmana od Adriana (koji je ok golman ali sama činjenica da je u West Hemu bio rezervni golman govori sve)

avatar
Benz9
Friday, 13.03.2020
07:15

A koji su to rezervni golmani kvalitetniji od Adrijana... Lupate bezveze, jeste pogriješio ali nije prodao direktno loptu za gol, odbrana je imala dovoljno vremena da reaguje... Druga stvar je što im je Dini utjerao strah u kosti, pa igraju 50 posto lošije nego u prvom dijelu sezone...

avatar
Benz9
Saturday, 14.03.2020
23:50

A šta reći onda za bisere Kabaljera (ili Kepe zavisi koga gledaš kao prvog), Brava koji se od odlaska iz Španije ne može sastaviti ili Romera koji 89 minuta brani bolje nego Oblak i De Hea zajedno, ali u toj žutoj minuti prima sve što puknu po golu... Da se razumijemo sve su to dobri golmani, ali su rezerve sa razlogom... Da nemaju te kiksove ne bi sjedili na klupi u nabrojanim, već bi bili prvi golmani timova poput Liona, Totenhema, Borusije i sličnih....

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Saturday, 14.03.2020
04:56

City, United, Chelsea pa čak mogu reći i Leicester (čije je rezervni golman bivši golman Liverpula). Adrian je predobar lik i tačno se na njemu vidi da je dobar čovjek. Branio je na početku sezone kada je Liverpool dobijao sve redom i zato smo ga mi navijači digli u nebesa... a čak i tada je on imao grešaka. Evo ti kako je njegova sezona išla.

Alisson se povrijedi i on dobije šansu. U sledećoj utakmici protiv Čelzija pravi glup penal dok igrač Čelzija ide ka korner zastavica sa loptom (Liverpool dobija na penale i to svi zaboravljaju). Sledeća utakmica daje loptu Ingsu direktno u noge i Liverpool prima gol (Liverpool ipak dobija meč i svi to zaboravljaju). Onda Alisson dobije crveni i on opet dobije šansu gdje primi gol iz slobodnog jer je zagrlio stativu i namještao zid čak i nakon što je sudija dao znak da se izvede slobodni (Liverpool dobio i svi to zaboravili). Onda ide nova povreda Alisona i Adrian na utakmici protiv Čelzija prima gol kroz ruke da bi na sledećoj utakmici poklonio onakav gol Atletiku.
Imao je on u tim mečevima odličnih odbrana ali ovoliko grešaka ne smije da ima iskusni golman koji je #2 šampiona Evrope i Engleske

avatar
Z
Thursday, 12.03.2020
11:26

Pa naravno da ce da podebljaji bokove jer ih tamo na jednoj strani cekaju Mane i Rob, a na drugoj Salah i TAA...LFC nema kreativne veznjake, nema napadaca u pravom smislu te reci, zato se Atletiko i skoncentrisao tamo gde najvise preti opasnost, a zato su upravo veznjak i napac dali golove za LFC (ne moze se sve pokriti)

avatar
Boriello22
Thursday, 12.03.2020
11:24

Nista covek pogresno nije rekao, mnogi ce reci ko gubi ima pravo da se ljuti, ili da nije ok sto ovako prica za adrijana ali sve sto je rekao je u pravu. Adrijan je kriv i tu nema sta da se prica

avatar
RealisticChelseaFan
Thursday, 12.03.2020
14:30

Jeste Adrijan kriv, ali to treba da se kaze u svlacionici a ne po medijima. Treba biti smeker i u porazu, ne samo u pobedi.

avatar
Mirjevac
Thursday, 12.03.2020
19:48

Mozda je Simeone trebao da pita Klopa, kako da postavi igrace i kako da igra? Sad je bacio timsku gresku na jednog igraca, a jedanaest njih igraju, tako da je sve ovo od Klopa tako mizerno sto je izreko! Simeone im je pokazao kako Musa dere jarca!

avatar
Offside
Thursday, 12.03.2020
11:20

Pa druze to se zove taktika...Ti imas svoju,Simeone svoju i sta je tu sporno?Jednom mora i da se ispadne,sta sada...Klop definitivno ne zna da gubi i to je sada jasno.Samo,meni je neverovatno da Liverpul vec 2 put gubi u LS zahvaljujuci golmanu i njegovim greskama,prosto mi neverovatno koliko im brzo zahvaljujuci jednom igracu sve padne u vodu...Steta za Liverpul ali zasluzena titula je opet tu posl 30 god. imaju puno razloga da slave!

avatar
Brainless
Thursday, 12.03.2020
12:49

ali nije zbog jednog igraca, realno OBLAK je hobotnica, matori kada ne das 5 yicera poljulja ti se samopouzdanje...onda stigne umor i logicno uy onakvo branjenje Adrijana...poraz je neminovnost...mislim da je uveo origija umesto Adrijana i ostavio gol prazan da bi manje golova primio...jbg mozda sam lud ali ja ovo ne smatram nekom katastrofom...ono Real i Kariu sto su uradili LFCu me je bas depresiralo...ovo ne jbg

avatar
Offside
Friday, 13.03.2020
00:43

Slazem se!Fudbalska karma,kada ne iskoristis svoje sanse obicno usledi kazna.A dobro,ovde je ipak manji ulog,ono je bilo finale LS,ovde se ipak radi o ranoj eliminacijonoj fazi pa je nekako lakse.

avatar
sasa lesa
Thursday, 12.03.2020
17:34

U pravu si skroz. Ispali i gotovo, nema priče.

avatar
Dimitrije Petrovic
Thursday, 12.03.2020
11:17

Uu ti igraš odličan fudbal

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 12.03.2020
11:16

Svako ima pravo igrat kako on to voli. Ja volim napadacki fudbal ali oni igraju tako i prolazi im.

avatar
Benz9
Thursday, 12.03.2020
11:00

Obrni okreni iza takvog fudbala stoje rezultati, a danas je to najbitnije...

avatar
Dimebag Darrell
Thursday, 12.03.2020
13:52

Kakvi rezultati? Ako misliš da će oni ove sezone osvoji bilo šta onda mislim da tu itekako griješiš. Sada su imali baš dosta sreće i od sledećeg protivnika ispadaju sigurno.

avatar
Benz9
Friday, 13.03.2020
07:23

Kakvi rezultati??? Pa prije Simeonea Atletiko je tavorio u sredini tabele, bio bliži ispadanju nego tituli, a od njegovog dolaska imaju titulu i 2 finala LŠ... Vratio ih je tamo gdje pripadaju, uz bok Barsi i Realu, koji sada kad dolaze ne Vandu, ulaze sa taktikom da ni bod nije loš, a na Kalderonu su se nadmetali ko će više natrpati... E to su ti rezultati...

avatar
Gorila u magli! LFC
Thursday, 12.03.2020
16:34

A koji rezultati ako smem da pitam, sta je to simeone osvojio sa takvom igrom?zavrsice simeone kao murinjo s'tim sto portugalac ima trofeje.

avatar
LFC*19
Thursday, 12.03.2020
10:58

Klope, nijesi ti najgori gubitnik na svijetu, samo ovo tvoje i ono Ćolovo nije isti sport. Ali, i ovo Ćolovo je potpuno regularno i svaka čast. S druge strane, da si sve ljubitelje fudbala pitao koga prije uzeo u vezni red koji ce da igra na posjed Hendersona, Vajnalduma, Milnera ili Saula, Kokea, Koreu mislim da niko ne bi imao dilemu, a onda gledaš i ne vjeruješ očima. Da se razumijemo, umjetnost je kad igraš da ne primiš gol, i imam veliki respekt prema tome. Imam veliki respekt prema Chelsea protiv Barse, imam veliki respekt za Inter opet protiv Barse i Intera, jednostavno moramo da shvatimo da je fudbal zato najbolje nešto na planeti što je čovjek izumio. Atletiku svaka čast i sreća, mi smo prezadovoljni sezonom, pa i time što nemati obaveza usled ovakvog stanja u zemlji povodom ovog virusa smatramo nagradom za sve što smo učinjeli ove god!

avatar
Red blood
Thursday, 12.03.2020
10:57

Iskreno..tesko se bilo suzdrzati nakon svega.
Ali poraz je iskljucivo Liverpulov.
I pored takvog bedema,stvorili su sasvim dovoljan broj sansi.
Ali nekad lopta nece u gol.
Na kraju,bar je priznao da je los gubitnik.
A ko od nas,pa nije?

avatar
NajveciZvezdasIkad
Thursday, 12.03.2020
10:56

Klop nije najgori već NAJNESRETNIJI GUBITNIK NA SVETU, jednostavno moraće da potroši bar 50 miliona € za rezervnog golmana. Za manje od 3 godine gubi jedno finale LŠ zbog očajnog golmana i sada ispada u 1/8 finala zbog još goreg golmana, mislim da je ovaj golman najgori u PL, njegova nesigurnosti se videla i na predhodnim utakmicama. Voleo sam da pobedi Liverpul, realno je trebalo da bude 7:3,..... Atletiko je iz jedne šanse dao 3 gola a Liverpul iz 7 šansi pre nego što je Atletiko dao prvi jedva dao 2, i morao je onda da izgubi. Pobeda Atletika je čista, nisu igrali prljavo i nisu se po običaju prenemagali,...... ALI zapamtite, tim kso što je Atletiko ovakvu utakmicu, da bude ovoliko inferioran može da pobedi samo jednom u 50 utakmica a možda i u 100. Nije ni prvi ni poslednji put u fudbalu da tim koji je i po kvalitetu slabiji i koji mnogo slabije odigra da na kraju pobedi i priđe dalje, to se u fudbalu ponekad dešava.

avatar
LUZERPOOL
Thursday, 12.03.2020
12:52

Po tvojoj logici oblak je nebitan i nije zasluzan za odbrane a Adrian je zasluzan za poraz i krivac. Da je moralo biti onda bi i nilo, znaci nije moralo.

avatar
LUZERPOOL
Sunday, 15.03.2020
00:39

Atletiko nije slabiji tim, to samo je Atletiko tebi slabiji tim. Liverpul nije uputio sut u okvir gola u Madridu.

avatar
NajveciZvezdasIkad
Friday, 13.03.2020
11:55

Razmisli dobro o svom komentaru..... Naravno da je Oblak bitan, i njemu i celom timu svi Komplimenti za srčanost i veru u prolaz, i nijednog trenutka nisam rekao da Atletiko nije zaslužio prolaz, naprotiv, ali je činjenica da je Atletiko slabiji tim i da se dešava da slabiji pobedi. Ti si svojim komentarom samo podržao moj prethodni komentar. Pozdrav.

avatar
The Red Army
Thursday, 12.03.2020
13:51

Sta lupas druze atletiko igrao dva finala lige sampiona sa ovom taktikom, trebali i da osvoje da nije real imao ludacku srecu i sudije! Kaze ovakvom igrom moze da pobedi jednom u 50 ili 100 utakmica hahaha

avatar
RocknRolla
Thursday, 12.03.2020
10:54

Klope legendo,on je od onih ljudi koji ti prospu sve u lice i ne pricaju ti iza ledja. Postovanje za ovakve ljude. Adrian za sekundu prosuo sav trud ekipe koja je igrala jako dobro.

avatar
Superliga
Thursday, 12.03.2020
14:26

Kad za 180min. das jedan gol, ne mozes i ne smes da kukas na golmana. Napad je zakazao i to je to.

avatar
Provokator
Thursday, 12.03.2020
10:54

Sa tolikim brojem suteva, posedom i prilikama das 2 gola, a protivnik 3 iz 3 prilike , da ne racunam poklonjene prilike. I treba da ispadnu.

avatar
Nemanjici
Thursday, 12.03.2020
10:44

Ne razumes??? Pa sta si ti igrao u finalu protiv Tott. Goru utakmicu u zivotu nisam gledao pa si osvojio LŠ

avatar
Crveni Lucifer
Thursday, 12.03.2020
18:09

Bas tako, flop najveci licemer u svetu fudbala

avatar
xman
Thursday, 12.03.2020
20:15

majstore, finale je nesto drugo..to je jedna utakmica u kojoj stane citava sezona i na osnovu koje te pamte ili ne. U finalima nije sve na treneru, moze on da kaze da napadnu ali da igraci to ne ispune jer su im noge 'vezane'. Razumjece me samo neko ko se sportom bavio malo ozbiljnije