Sad su prekardašili, Donaruma da potpiše ili da ne brani protiv budućeg kluba?!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 02.05.2021.
09:25
Izvor: Sportske.net

Baš sebi daju previše na značaju...

EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Nova drama, ponovo je Donaruma na udaru, sećate se kada su ga svojevremeno zasuli lažnim novčanicama u trenutku kada se pre nekoliko godina predomišljao da li da potpiše ugovor sa Milanom, nakon što je postao punoletan.

Sada je na raskrsnici, ponovo je ponuda na stolu, Domaruma čeka, priča se da ima bolje ponude, kada je tu Rajola, uvek očekujte neočekivano.

Điđio je bio na golu sinoć kada je Milan dobio Benevento, prekinuo lošu seriju i ostao u trci za Ligu šampiona.

Ipak, nakon meča došlo je do incidenta, delegacija navijača je zahtevala da izađe ispred sedišta kluba, policija ga je sprečavala, ali se on pojavio i bio prinuđen da istrpi optužbe i uvrede.

Naime, navijači su od njega zatražili da se izjasni, da potpiše ugovor ili jednostavno ode, ali da ne brani protiv Juventusa naredne nedelje. 

Neki su ga optužili da čeka prelazak u Juventus, da Rajola sve priprema za taj transfer i da Donaruma ne bi trebalo da brani u Torinu sledećeg vikenda.

Taj transfer nije realan, ali ko će ubediti navijače?

I ako ode, Donaruma će verovatno završiti u PL ili eventualno Francuskoj, za sada nema nikakvih pregovora sa Juventusom. Ipak, ovo pokazuje da sebi navijači dopuštaju baš previše, a klub jasno neće ni razmatrati njihov zahtev da sklone Donarumu sa gola, ako u narednih sedam dana ne potpiše novi ugovor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Sunday, 02.05.2021
11:53

Pametno , da ne napravi neki 'slucajni' penal kao de Fraj pre neko vreme