Sada je jasno, Brazilci su loši, a Hames Rodrigez majstor fudbala!

Autor: Boris Jovanović
utorak 25.06.2024.
07:23
Izvor: Sportske.net

Novi neuspeh za "Selesao", Kolumbijac kao i obično blista u reprezentaciji!

AP Photo/Kevin M. Cox
AP Photo/Kevin M. Cox

Povezane vesti

Sigurno će uslediti nove salve kritika, setite se kako je legendarni Ronaldinjo rekao da neće više gledati "Selesao". Brazilci nisu noćas u Los Anđelesu uspeli da probiju čvrstu Kostariku, završilo je bez golova na otvaranju grupe D.

Gol Markinjoša posle pola sata je poništen nakon VAR intervencije, iako su imali 73.5% poseda, Brazilci su tri puta šutnuli na gol. Kostarika se branila na momente bunkerom i sačuvala početni rezultat. 

Ovaj remi znači da je Kolumbija povela trku u grupi D. Džejms Rodrigez je drugi čovek kada igra za "Kafeterose", učestvovao je u oba gola u pobedi od 2:1 protiv Paragvaja. Najbolji strelac Mundijala od pre deset godina čiju su karijeru obeležile povrede i seljakanje nakon odlaska iz Reala je asistirao Danijelu Munjozu za vođstvo favorita. Nakon toga je desetak minuta kasnije Kolumbija duplirala prednost, Lerma je okrznuo novi centaršut Rodrigeza, pa je lopta opet završila iza leđa Moriniga golmana "Gvanarisa".

Do kraja je Hulio Enciso koga znate iz Brajtona smanjio prednost rivala, poslednjih dvadesetak minuta vratila se rezultatska neizvesnost, ipak bez problema su Kolumbijci sačuvali 2:1. Protiv Kostarike u petak bi pobedom obezbedili četvrtfinale, dok će Brazil protiv Paragvajaca narednog vikenda probati da popravi bled utisak. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke