Saigrači protiv Lukakua, tražili da ne igra, a evo ko ga brani

Autor: Sportske Net
ponedeljak 03.01.2022.
16:49
Izvor: Sportske.net

Mišljenja su podeljena.

 EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Intervju Romelua Lukakua u kom je govorio svm nezadovoljstvu odlukama Tomasa Tuhela izazvao je priličan skandal u redovima Čelsija. Napadač je zbog ovih izjava izuzet iz ekipe u derbiju protiv Liverpula. 

Njegov nastup za duel sa Totenhemom u sredu je takođe neizvestan, a brojne ličnosti iz sveta sporta komentarisale su dešavanje kod "plavaca", kao i potez Belgijanca. 

Naime, kako javljaju mediji Tomas Tuhel je pre meča sa "redsima" konsultovao nekoliko kredibilnih fudbalera svog tima oko odluke da Lukaku ne igre. Kapiten Aspilikueta, Žoržinjo, Kante i Ridiger su se složili da ne treba da igra. 

Nekadašnja zvezda Mančester junjteda s druge strane smatra da Lukaku ne treba nikom da se izvinjava. 

"Sad me ne znanima da se Lukaku izvini. Niti bi to trebalo da radi, jer je bio brutalno iskren. Trebalo bi da kaže: 'Stojim iza svojih reči, možda je trebalo to da zadržim za sebe, ali vam garantujem da ću do kraja ugovora dati sve od sebe, zato što ste uložili ogroman novac'. Stvarno ne bih voleo da tokom sedmice vidim Romelove reči, u stilu: 'Žao mi je, nisam tako mislio, volim ovaj klub'. To ga neće oprati. Sad mora nekako da se izbori da se opet nađe u Tuhelovim planovima", rekao je Nevil za "Skaj".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke