Salah ima reč i ovo (ne) želi da čuje svaki navijač Liverpula!

Autor: Milovan Longinov
subota 23.10.2021.
11:02
Izvor: Sportske.net

Egipćanin nagovestio ostanak, ali...

EPA-EFE/Chema Moya
EPA-EFE/Chema Moya

Povezane vesti

Mohamed Salah želi da ostane u Liverpulu, ali ističe da mnogo toga zavisi od kluba. 

Na indirektan način, Salah je prabacio težište igre na polovinu uprave koja sada treba da dokaže koliko ga poštuje i želi da ostane.

Odavno se spekuliše da Salahovi agenti imaju ogromne zahteve i platu od preko 20 miliona funti godišnje, što bi narušilo hijerarhiju unutar svlačionice. 

Van Dajk je nedavno postao najplaćeniji igrač u klubu sa nedeljnom platom od 220.000 funti, dok Salahovi agenti navodno očekuju preko 400.000.

Salah je konačno progovorio o temi ostanka, i na osnovu njegovih reči zaključuje se da je sada na potezu Liverpul.

"Da se samo ja pitam, ostao bih ovde do kraja karijere, ali nije sve u mojim rukama. Sve zavisi od toga koliko me klub želi. U ovom trenutku ne vidim sebe da igram protiv Liverpula, to bi me učinilo tužnim. Teško je, ne mogu mnogo da govorim na tu temu videćemo šta će se dogoditi", rekao je Salah.

Egipćanin je potom naglasio koliko je za njega važna ambicija i da on svaki dan želi da bude bolji, te da to želi da vidi i u Liverpulu.

"U mojoj glavi uvek želim da budem samo bolji, da pronađem nešto novo što želim da postignem. Uvek se radi o onom narednom izazovu. Nema opuštanja. Ciljevi nas pokreću i teraju nas da postižemo velike stvari. Ja uvek dajem sve od sebe da pobeđujemo i da osvajamo trofeje. Volim ovaj klub i mrzim kada neko Liverpul nazove autsajderom. Mi treba da pobeđujemo i osvajamo trofeje, jer smo mi Liverpul", naglasio je Salah.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke