Salah otkrio važnu vest, ali jedno pitanje visi u vazduhu!

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 25.05.2022.
16:22
Izvor: Sportske.net

Ugovor trenutno nije u fokusu.

 PETER POWELL
PETER POWELL

Povezane vesti

Najbolji fudbaler Liverpula Mohamed Salah potvrdio je da će i naredne sezone igrati za ovaj engleski klub, čime će ući u poslednju godinu ugovora sa vicešampionom Premijer lige, međutim nije želeo da govori o mogućnosti da produži saradnju sa "Crvenima".

Govoreći na konferenciji za medije pred nadolazeće finale Lige šampiona protiv Real Madrida u subotu, Egipćanin je jasno stavio do znanja šta misli o budućnosti na "Enfildu".

"Nisam fokusiram na ugovor u ovom trenutku, već na tim i osvajanje Lige šampiona. Ostaću naredne sezone zasigurno, to je sasvim jasno", naveo je Salah.


Podsetimo, danas smo preneli izjavu suvlasnika Liverpula Toma Vernera, koji je izarazio otvorenu želju da osim Salaha naredne sezone u timu zadrži i Sadija Manea, kojem ugovor takođe ističe 2023. godine.

"Želeo bih da ti razgovori koji su između nas ostanu poverljivi. Ipak, očigledno je da smo izrazili želju da oni ostanu. Za sve ostalo, verovaću Džulijanu Vordu (op. aut. sportski direktor)", rekao je Verner, a o čemu ste mogli više da čitate na našem sajtu.

Liverpul je prošli vikendu u dramatičnom poslednjem kolu ostao bez trofeja Premijer lige, ali nakon osvojenog Liga i FA Kupa, već u subotu ima priliku da dođe i do trećeg priznanja.

Ukoliko verujete da će oba tima postići gol, AdmiralBet vam nudi kvotu od 1,63.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke