Salah poslao moćnu poruku Realu pred finale!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 05.05.2022.
08:17
Izvor: Sportske.net

Još uvek ga boli poraz iz Kijeva 2018.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Igrao se 26. minut finala Lige šampiona 2018. godine kada je kapiten Reala Serhio Ramos (ne)namerno uhvatio u polugu Mohameda Salaha, Egipćanin je pao, dislocirao rame i sa suzama morao da napusti teren.

To je bio početak košmarne kijevske noći za "crvene". Golman Loris Karijus poklonio je dva gola Realu, a Geret Bejl postigao "vanzemaljski" pogodak i srušio snove Jirgena Klopa i njegove družine da može do šestog "ušatog" pehara. Bilo je 3:1 za Real Madrid, tako su "kraljevi" stigli do 13. titule najboljeg u Evropi.

Sada, četiri godine kasnije, svi u Liverpulu imao ju motiv da se revanširaju Realu za težak poraz, samo jedan čovek shvata potpupno lično finale koje nas očekuje 28. maja u Parizu i hoće "osvetu" - Mohamed Salah.

Nakon revanša protiv Viljareala i plasmana u finale, prvo što je bilo na pameti egipatskog "faraona" bio je Real Madrid i želja da ekipa Karla Anćelotija izbaci Siti. To se na Salahovu sreću, a možda na kraju bude i nesreća, dogodilo.

Nakon antologijskog preokreta "mrtvi kralj" je "oživeo" i zakazao finale protiv starog znanca. Posle utakmice, među prvima, oglasio se Mohamed Salah, ali ne da bi čestitao Realu, već da bi poslao jasnu poruku pred meč godine.

"Moramo da poravnamo račune", napisao je Salah na Instragramu.

Ko će dočekati taj 28. maj?

Večeras se igraju revanš mečevi polufinala u preostala dva evropska takmičenja, Ligi Evrope i Ligi konferencija. AdmiralBet je spremio fantastičnu ponudu za vas, a sinoć smo, još jednom, videli da je u fudbalu sve moguće. Zato vam preporučujemo da odigrate na Rendžers večeras. "Policajci" moraju da nadoknade 1:0 iz prve utakmice protiv Lajpciga. Videli smo da su sjajni na svom "Ajbroksu", njihov prolaz u finale Lige Evrope plaća se 5,75.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke