Salahova poruka na Božić izazvala brojne reakcije, oglasio se i Dejan Lovren

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 25.12.2023.
20:15
Izvor: Sportske.net

Egipćanin u centru pažnje.

. EPA-EFE/PETER POWELL
. EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbaler Liverpula Mohamed Salah rekao je danas da na Božić učestvuje u bolu ožalošćenih porodica, zbog rata Izraela i Hamasa.

Egipatski fudbaler je na društvenoj mreži X postavio fotografiju okićene jelke, uz poruku:" Božić je vreme kada se porodice okupljaju i slave".

"Uz brutalan rat koji se vodi na Bliskom istoku, posebno smrt i uništavanje u Gazi, ove godine teškog srca dolazimo do Božića i učestvujemo u bolu onih porodica koje oplakuju gubitak voljenih. Molim vas da ih ne zaboravite i nemojte se navići na njihovu patnju. Srećan Božić", naveo je Salah.

Salah je i prošle godine putem društvenih mreža čestitao Božić, uz porodičnu fotografiju ispod jelke, nakon čega su ga brojni vernici muslimanske veroispovesti zbog toga kritikovali.

Salah se opet našao na meti kritičara, pa je u njegovu odbranu momentalno stao bivši saigrač Dejan Lovren. 

On se takođe oglasio na društvenim mrežama.

"Znao sam da Mo ima dobro srce, a to pokazuje i što postavlja sliku sa jelkom u svojoj kući. Njegovo srce i um su otvoreni za svakog od vas dragi ljudi. On pokazuje ljubav i naklonost prema ljudima koji su ostali bez porodica u trenucima rata i mržnje. Njegova ljubav i snaga uvek će ga činiti posebnom, zato ga je Bog blagoslovio. On zna da čini pravu stvar i zato mu ne sudite. Umesto toga, pokažite poštovanje. Bog te blagoslovio, Mo", poručio je Lovren.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke