Salernitana je očajan tim, šampionska "petarda"!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 17.12.2021.
22:36
Izvor: Sportske.net

Igrao i Aleksandar Kolarov.

EPA-EFE/MASSIMO PICA
EPA-EFE/MASSIMO PICA

Povezane vesti

Salernitana je poljuljana jer fudbaleri ovog tima, baš kao ni stručni štab, navijači i svi ostali, ne znaju da li će uopšte igrati za ovaj klub od 1. januara jer je dan pre toga krajnji rok za prodaju kluba, inače će ovaj tim među amatere. 

Zbog toga još jedna slaba partija, poraženi su od aktuelnog šampiona Intera sa 0:5 (0:2) bez ikakvih problema.

Gosti su došli u prednost već u 11. minutu, Čalhanoglu je zabeležio novu asistenciju ove sezone, Perišić je bio taj koji je postigao gol za 1:0.

Do kraja poluvremena šanse za Inter, jednu je propustio Damfris, ali drugu nije.

Igrao se 33. minut kada je dobio loptu od Edina Džeka, odskočila mu je malo ispred noge, ali mu to nije smetalo da postigne gol, lopta je od prečke završila iza linije za 2:0.

Nakon ovog gola, Inter je stigao do 100 golova u godini čime je oboren klupski rekord.

U nastavku je već u 52. minutu Aleksis Sančez pogodio za 3:0, fantastična je to akcija bila, Sančez se dobro ubacio iza odbrane protivnika i lako je savladao golmana Fiorilja.

U 78. minutu je već bilo 0:4, Lautaro Martinez se upisao u strelce kada je dočekao loptu na nekih 10 metara od gola i poslao ju je u sam ugao za ogromnu prednost.

Konačnih 0:5 postavio je Galjardini koji je iskoristio još jednu katastrofalnu grešku domaćih.

Posle 29 odigranih minuta u Seriji A do sada, Aleksandar Kolarov je dobio priliku da odigra još desetak kada je zamenio Ivana Perišića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke