Šaljivdžija Klop pred Njukasl, poruka analitičaru "Svraka"

Autor: Aleksandar Golubović
petak 29.04.2022.
19:45
Izvor: Sportske.net

Sa njim je uvek zanimljivo.

EPA-EFE/ANDREW YATES
EPA-EFE/ANDREW YATES

Povezane vesti

Menadžer Liverpula Jirgen Klop odlučio se da ostane na "Enfildu" na duže staze, a prvi izazov posle potpisivanja novog ugovora slavnim klubom biće sutrašnje gostovanje Njukaslu.

Sa tim u vezi trofejni nemački trener je govorio o mnogim temama, među kojima je bilo reči i o ugovoru.

"Plan je bio da sa poslednjim ugovorom bude to to, ali onda se sve promenilo. Želimo da ponudimo emociju i isporučimo uzbuđenje koje morate da prihvatite. Želimo da budemo posebni kao klub. Moramo to da uradimo sada, ne možemo da čekamo narednih 10 godina", rekao je Klop pred sutrašnje gostovanje Njukaslu.

Govoreći o situaciji sa Mohamedom Salahom i Sadiom Maneom, Klop je rekao da je sve u redu.

"Moj odnos sa obojicom je odličan. Mislim da je važno znati ko ti je menadžer/trener. Ako je to pozitivan znak za momke, odlično, ali ne mislim da je to odlučujuća stvar", rekao je nemački stručnjak.

Iako se bliži kraj sezone, dodao je da ima osećaj kao je trenutno na sredini, a zatim je dao zanimljivu opasku na Njukasl.

"U neverovatnom su trku. Edi radi odličan posao. Potpisali su jednog od naših analitičara što je sigurno prava stvar. Mark, ukoliko ovo gledaš, mi ćemo igrati potpuno drugačije", rekao je Klop.

Duel Njukasla i Liverpula igra se u subotu od 13:30 na "Sent Džejms parku", a u tim će se vratiti grčki fudbaler Kostas Cimikas, dok će odsutni biti i dalje Roberto Firmino i Kurtis Džons.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke