Samardžić o propalom transferu u Inter: "Znam šta se desilo, ko me želi neka razgovara sa mojim ocem!"

Autor: Ivan Cvetković
subota 30.09.2023.
13:34
Izvor: Sportske.net

Srpski fudbaler privukao pažnju javnosti sa Apenina posle prelepog pogotka u Napulju.

EPA-EFE/MASSIMO PICA
EPA-EFE/MASSIMO PICA

Povezane vesti

Reprezentativac Srbije Lazar Samardžić proteklog je leta bio nadomak transfera u Inter, međutim sve se na kraju izjalovilo posle problema između vicešampiona Evrope i zastupnika mladog fudbalera.

Tada se u pregovore umešao i Lazarev otac nakon čega je Inter prekinuo razgovore, a fudbaler Udinezea se sada po prvi put oglasio u italijanskim medijima povodom toga.

"Znam šta se desilo, ali sada je to gotova priča i ne želim više da pričam o tome. Ja sam neko ko misli pozitivno, Udineze je odličan tim, organizovan klub, i ostanak ovde još jednu sezonu za mene je savršen izbor. Želim da ovde ostvarim ambicije, a posle ćemo videti. Moram da ponovim, nije bilo potrebe da pričam s ocem jer znam šta se dogodilo", kazao je vezista Udinezea.

Italijanski novinari upitali su ga kako je podneo propali transfer, te da li je mogao da spava. 

"Naravno da sam mogao. Nisam imao problem. Vratio sam se u Udine i odmah nastavio da treniram. Odigrao sam drugo poluvreme protiv Juventusa na početku sezone i naredno kolo u Salernu, gde sam bio i strelac. Bio sam odmah starter", rekao je Lazar Samardžić koji je na pitanje novinara da ga komentari o alavosti njegovog oca plaše kratko odgovorio.

"Ne plašim se ničega".

Zanimalo je Italijane i sa kim bi zainteresovani klubovi trebalo da razgovaraju ako ga žele.

"Sa mojim ocem", rekao je Samardžić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke