Samo Haland? Ma kakvi, za Siti je ovo tek početak kupovine! Ovo je plan!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 15.05.2022.
10:25
Izvor: Sportske.net

Pep potvrdio promene...

EPA-EFE/Juanjo Martin
EPA-EFE/Juanjo Martin

Povezane vesti

Erling Haland se juče oprostio od Borusije uz poruku da nikada neće zaboraviti "Žuti zid", prelazi u Mančester Siti, to više nije ni tajna. Bajern je probao u poslednjem trenutku da pokvari transfer, ali od toga nema ništa. 

Ipak rivale Sitija treba da brinu najave, Norvežanin nije kraj, već početak prelaznog roka.

Kako saznaju engleski mediji, Pep je tražio još dva igrača, jedan je zamena za Fernandinja koji se oprašta od kluba, a drugi levi bek specijalista, kako bi imao atlernativu, jer Kanselo je po vokaciji desni bek koji može da igra po strani.

Jedno od rešenja za vezu je Frenki De Jong koga želi i gradski rival Junajted, ali se pominju i Kalvin Filips iz Lidsa i naravno Deklan Rajs. Ipak, posle transfera Halanda FFP (priznajemo zvuči smešno u slučaju Sitija) neće dozvoliti neke transfere od preko 100 miliona.

Što se tiče levog beka tu neće biti uložen neki veliki novac, ali Pep je rekao da će pokušati da dovedu igrača koji je gladan uspeha, ili da će promovisati nekoga iz akademije, ako nađe takvog igrača.

"Mi smo spremni da napravimo nove promene u ekipi", kaže Pep.

Da li to znači i odlazak Žesusa ili Sterlinga ako ne produži ugovor, ostaje da se vidi, tek tim će biti jači nego ove sezone, kada su bez Halanda dali 95 golova.

Mančester Siti danas gostuje Vest Hemu, pobeda bi ih dovela na prag odbrane krune. AdmiralBet ima dobru kvotu, mi očekujemo pobedu "Građana iz "dvojke", plaća 1.97.

Ako pobedi, šampion će izvršiti dodatni pritisak na Liverpul koji posle trijumfa u FA kupu, svoj meč ovog kola igra u utorak protiv Sautemptona. Siti bi današnjim trijumfom u Londonu imao +6 i jednu utakmicu više i mnogo bolju gol razliku, pa bi samo čudo moglo da ih spreči da se okite četvrtim naslovom u poslednjih pet godina. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke