Šampanjac spreman, Barsa u pravom trenutku overava titulu!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 09.04.2023.
09:50
Izvor: Sportske.net

Katalonci imaju nekoliko "meč" lopti.

EPA-EFE/KIKO HUESCA
EPA-EFE/KIKO HUESCA

Povezane vesti

Pobedom Viljareala nad Real Madridom, postalo je još jasnije - Barselona će biti novi šampion Španije, nakon čak četiri godine.

Barselona je ostala na +12 u odnosu na Real, a u ponedeljak dočekuje Đironu u derbiju Katalonije i može da ode na ogromnih +15. 

Računica je jasna, Barselona može da matematički overi titulu u 34. kolu i to u gradskom derbiju sa Espanjolom na stadionu "El Prat". 

Taj meč je na programu 14. maja, mada nije nemoguće da Barsa i ranije overi titulu, u slučaju još nekog kiksa Real Madrida. 

Barsa nakon Đirone gostuje Hetafeu, pa sledi derbi sa Atletikom na "Kamp nou", gostovanje Rajo Valjekanu, domaćin je Betisu i Osasuni, pa onda sledi derbi sa Espanjolom. 

Jasno je da je Real okrenut Ligi šampiona i finalu Kupa kralja, a očekuju ga mečevi sa Kadizom, Seltom, Đironom, Almerijom i Real Sosijedadom do tog 34. kola kada će pehar predati najvećem rivalu. 

Barsa je osvojila Superkup Španije, ali je poraz od Real Madrida rezultatom 0:4 ostavio gorak ukus u ustima, no, overa titule na stadionu Espanjola bi svakako utešila navijače katalonskog kluba. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke