Sampaoli je bivši - U Sevilju stiže čovek koji obožava Dmitrovića

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 20.03.2023.
23:45
Izvor: Sportske.net

Odličan je bio u Eibaru.

PA-EFE/Juan Herrero
PA-EFE/Juan Herrero

Povezane vesti

Fudbalski klub Sevilja otpustiće Horhea Sampaolija sa mesta prvog trenera ekipe.

Sva dokumentacija je spremna i uskoro se očekuje i zvanično saopštenje od andalužanskog kluba. Kako je najavljeno tokom današnjeg popodneva, Horhe Sampaoli napušta Sevilju po drugi put, a razlog su katastrofalni rezultati.

Postojala je nedoumica ko će sesti na njegovo mesto - Hose Luis Mendilibar ili Hose Bordalas. U pitanju je, kako javlja "Marka", ovaj prvopomenuti.

Kada je o Mendilibaru reč, on je apsolutna legenda Eibara. Ostvario je najveće rezultate u istoriji kluba dovevši ih do četvrtfinala Kupa kralja, a potom je završavao sezone u La ligi kao 10. u kampanji 2016/17 i 9. naredne sezone. U Eibaru je proveo šest godina.

On je poslednji put bio zaposlen u Alavesu, a ugovor sa Seviljom potpisaće do kraja sezone.

Mendilibar je veliki zaljubljenik u Marka Dmitrovića i kod njega se srpski golman profilisao u jednog od najboljih u La ligi. Upravo iz tog razloga, Dmitrović može da profitira dolaskom Mendilibara na "Ramon Sančez Pishuan".

Kako je poznato posle konferencije selektora Dragana Stojkovića, Dmitrović više neće braniti na reprezentativnom nivou i posvetiće se samo klupskim bojama.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke