Sampaoli: ''Sevilja je stekla poštovanje u Primeri''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 19.12.2016.
13:31
Izvor: Beta

Trener Sevilje Horhe Sampaoli rekao je danas da je njegov klub ove sezone stekao poštovanje u španskom fudbalu, tako što je prvi deo sezone završio na trećem mestu u Primeri.

twitter.com
twitter.com

Povezane vesti

"Čini me srećnim to što smo sada stekli poštovanje španskog fudbala. Oduševljen sam rezultatom, ali i tim što smo stekli poštovanje svih zbog načina na koji igramo", rekao je Sampaoli španskim medijima.

Sevilja je polusezonu u španskom prvenstvu završila sa bodom zaostatka u odnosu na drugoplasiranu Barselonu, a četiri od vodećeg Real Madrida, koji ima utakmicu manje.

Takodje, aktuelni osvajač Lige Evropa će igrati drugu fazu Lige šampiona, a protivnik u osmini finala tog takmičenja biće mu prvak Engleske Lester.

Sampaoli je naveo da će dobri rezultati biti veliki podsticaj pred nastavak sezone i dodao da je uveren da će i na kraju sezone svi povezani sa tim klubom biti zadovoljni rezultatima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 19.12.2016
16:36

odličan trener i veliki klub sa dobrom upravom. Očekujem da na kraju budu treći a sled sezone i nešto ozbiljnije da naprave u LŠ