Šampion čuva okosnicu za narednu sezonu: Bivši vezista Zvezde ostaje

Autor: Nemanja Janošev
subota 29.05.2021.
16:25
Izvor: Sportske.net

Borac ne želi da se ospe.

fkborac.net
fkborac.net

Povezane vesti

Fudbalski klub Borac iz Banja Luke saopštio je da su potpisani ugovori sa nekolicinom prvotimaca.

Uprkos što su igrači i stručni štab na zasluženom odmoru nakon osvajanja titule prvaka Bosne i Hercegovine, uprava Borca radi na očuvanju šampionskog tima.

Tako su potpisali ugovore sa trojicom igrača među kojima je i bivši fudbaler Vojvodine i Crvene zvezde Dejan Meleg, koji će u Platonovoj ulici ostati još barem godinu dana. Uz njega, paraf na novu saradnju sa Banjalučanima stavili su Aleksandar Subić i David Čavić.

Pre njih, ugovor sa klubom je potpisao i trener Marko Maksimović.

"Nakon produžetka saradnje sa šefom stručnog štaba našeg kluba, danas smo nastavili sa radom na očuvanju tima. Trojac Subić, Meleg, Čavić su igrači na koje ozbiljno računamo. David Čavić je budućnost kluba i neko ko je već dve godine uz prvi tim. Očekujemo od njega da u narednom periodu nastavi predano da radi i da napreduje. Meleg i Subić su neizostavni deo startne postave i siguran sam da će i naredne sezone biti još bolji. Obojica su odlični igrači i mislim da su njihovi ostanci velika pojačanja za narednu sezonu", istakao je jedan od članova uprave kluba Bogoljub Zeljković.

U klubu su, takođe, najavili i pojačanja pred početak kvalifikacija za Ligu šampiona.

Podsećamo, Borac je po prvi put posle 10 godina ove sezone uspeo da dođe do titule prvaka BiH.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke