Sanabrija igrao po živcima šampionu, Juve sve dalje od Skudeta

Autor: Aleksandar Golubović
subota 03.04.2021.
19:56
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv meč u Torinu.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO - Z63
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO - Z63

Povezane vesti

Fudbaleri Juventusa nisu uspeli da slave na gostovanju gradskom rivalu Torinu pošto su u najzanimljivijem meču 29. kola Serije A odigrali samo 2:2.

Veoma uzbudljivo je počelo na Olimpijskom stadionu u Torinu, a posle početnog uzbuđenja ispred gola Juventusa usledio je brutalan odgovor aktuelnog šampiona.

A to je učinio ove sezone izvanredni Federiko Kijeza koji je u 13. minutu doneo prednost Juventusu na asistenciju Alvara Morate.

Pozajmljeni fudbaler Fiorentine je uputio precizan udarac u donji levi ugao Torinovog gola donevši vođstvo "staroj dami" protiv gradskog rivala.

Radost izabranika Andree Pirla nije trajala ni četvrt sata pošto je već u 27. minutu izvanredni Antonio Sanabrija doneo izjednačenje "bikovima", na čijoj klupi su sedeli srpski fudbaleri Saša Lukić i Vanja Milinković-Savić.

Sanabrija se odlično snašao na odbijenu loptu posle udarca domaćih izvan šesnaesterca i rutinski je poslao iza leđa Vojčeku Ščensnom.

Ovim rezultatom se otišlo na odmor, a već u prvom minutu nastavka paragvajski napadač se ponovo upisao u strelce.

Ovaj put je učinio to presekavši naivan pas Dejana Kuluševskog, a ujedno prevarivši Matijasa De Lihta uz udarac u bliži ugao Ščensnog.

Juventus je do kraja meča prirodno preuzeo inicijativu, dok su domaći pokušavali iz ubitačnih kontri da reše pitanje pobednika.

Promena rezultata usledila je u 81. minutu kada je Kristijano Ronaldo konačno uspeo da zatrese mrežu raspoloženom domaćinu.

Portugalac je glavom savladao Salvatorea Sirigua i činilo se da je u ofsajdu, ali je sudija posle VAR-a potvrdio pogodak.

Već u narednom napadu Juventus je imao priliku da dođe do celog plena, ali je udarac Rodriga Bentakura sa distance završio na stativi, a potom je Ronaldo ponovo šutirao glavom, međutim Sirigu je ovaj put odbranio.

Kada stihijski talas Juventusa nije uspeo uzvratio je Torino preko Saše Lukića, Sanabrije i Bazelija, a upravo je ovaj potonji mogao da se proslavi da je njegov sjajan šut iz slobodnog udarca završio iza leđa Ščensnog.

Nakon prosuta dva dva boda Juventus je sve dalji od odbrane Skudeta pošto zaostaje za liderom Interom čak 10 bodova.

Sa druge strane, ovaj bod Torinu ne znači ništa epohalno u borbi za opstanak, ali potvrđuje da sa ovakovom igrom ne bi trebalo da brinu za status u Seriji A.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bádr Hari
Saturday, 03.04.2021
22:30

Sad moram po svim portalima u regionu da smaram o rekordima izlizanog ali takav sam ja Pera Petrović zvani Stefi.

avatar
Bádr Hari
Saturday, 03.04.2021
22:29

Ja lepo kažem da je nebeski skakač kriv. 😂😂

avatar
Badr®Hari
Saturday, 03.04.2021
19:59

Izlizani je golom iz ofsajda sam uništio Torino i ponovo dokazao da je daleko najbolji u galaksiji, a i šire. 😂 Opet je oborio Pelea, a kojih je još 8 rekorda oborio čitajte u narednima danima na ovim stranicama. 😂😂😂