Sančez "preti" Totenhemu - Čeka nas odlična utakmica u Marseju!

Autor: Stefan Matić
utorak 01.11.2022.
11:45
Izvor: Sportske.net

Mogu li Francuzi uz pomoć "tobdžija" dalje?

EPA-EFE/Guillaume Horcajuelo
EPA-EFE/Guillaume Horcajuelo

Povezane vesti

Večeras se igraju mečevi šestog kola Lige šampiona. 

Završnica grupnog takmičenja je za neke klubove neizvesna. Grupa D je takva da svaki od četiri kluba može proći dalje. U Lisabonu imamo sudar Sportinga i Ajntrahta, dok u Marseju gostuje Totenhem, ali bez Kontea. 

Italijan je suspendovan zbog komentara po kraju meča sa Sportingom, tako da će "pevci" imati veliki nedostatak kraj aut-linije. Na drugoj strani imaće Marsej, u kome igraju čak četiri bivših/sadašnjih "tobdžija", spremni da slave protiv "pevaca" i počnu slavlje na "Velodromu". 

Oglasio se i Aleksis Sančez, Čileanac je miljenik navijača Arsenala gde je igrao četiri sezone.
 
"Imam prelepa osećanja prema Arsenalu i fenomenalna sećanja dok sam igrao tamo, i znam da je pobeda nad Spursima svaki put bilo posebno. To su sećanja koja držim blizu svog srca i koja vrednujem. Svaki igrač ima motivaciju za igrom i pobedom. Želimo da pobedimo. Želimo da prođemo dalje i radimo na tome", izjavio je Sančez. 

Aleksis je samo jedan od četiri "tobdžija" u dresu Marseja. Tu su još Kolašinac, Genduzi i Tavareš koji se nalazi na pozajmici iz Arsenala. Eliminacija Totenhema bi predstavljalo veliku radost za francuske navijače, ali izgleda i deo engleskih navijača koji podržavaju Arsenal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke