Posle ovog Ten Hagovog poteza sve je jasno, Sančo "odigrao svoje"?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 25.09.2023.
23:00
Izvor: Sportske.net

Nove nevolje u Mančester junajteda.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Sukob između Erika ten Haga i Džejdona Sanča otišao je korak dalje.

Nakon što je Erik ten Hag odlučio da ga skloni sa treninga prvog tima i prebaci u rezervni, Džejdonu Sanču je sada navodno zabranjeno da uopšte uđe u prostorije kluba, preciznije ne sme ni da prisustvuje zajedničkim obrocima i u svim prostorijama kluba gde su prvotimci, sve dok ne uputi izvinjenje Ten Hagu.

Sančo je putem društvenih mreža žestoko odgovorio na izjave Ten Haga da se Englez nije dovoljno zalagao na treninzima, te da zbog toga nije dobio poziv za derbi sa Arsenalom 3. septembra.

Sančo je na to odgovorio putem Instagrama, rekavši da su sve to čiste laži, a iako je kasnije obrisao sporni post, šteta je već  bila napravljena i ostala je ogromna.

Sančo odavno ima problema sa disciplinom, a Ten Hag je poznat kao neko ko ima čvrstu ruku i ko ne odstupa od svojih principa, što je najbolje potvrdio u odnosu sa Kristijanom Ronaldom. 

Isti izvor navodi da čitava ova stvar može da bude rešena ako Sančo uputi izvinjenje pred saigračima, ali izgleda da on to ne namerava. 

On je prošle sezone bio van stroja čak četiri meseca kada je i javno priznao da se bori sa problemima mentalne prirode, kada je dobio maksimalnu podršku Erika ten Haga. Kasnije je dobio šansu, vratio se na teren, zaigrao, a iako je prebrodio svoje probleme, izgleda da nije i svoje "bubice". 

Deluje da se ovo neće dobro završiti i nije nemoguće čak ni da Sančo ostane van ekipe do zime i da onda potraži novi klub...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke