Santos oštar, Srbi se sigurno neće usaglasiti

Autor: Aleksandar Golubović
subota 27.03.2021.
23:35
Izvor: Sportske.net

Ubeđen da je njegov tim oštećen u Beogradu.

Epa/Rodrigo Antunes
Epa/Rodrigo Antunes

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Portugala Fernando Santos ubeđen je da je lopta prešla pola metra gol-liniju u 93. minutu utakmice protiv Srbije nakon udarca Kristijana Ronalda.

Ronaldo je u poslednjem napadau Portugala prevario Marka Dmitrovića, ali je loptu koju je uputio ka golu izbacio Stefan Mitrović.

Iako se činilo da je prešla celim obimom, sudija nije priznao pogodak što je izazvalo demonstrativnu reakciju kod Ronalda.

Nakon meča i selektor Santos je bio ubeđen da je Portugalu ukradena pobeda rekavši da je lopta pola metra bila u golu.

"Zašto smo dozvolili Srbiji da se vrati u igru? Nemam objašenjenje niti mogu da ga pronađem. Proučavali smo Srbiju, znali smo da će igrati onako kako je izgledala u prvom poluvremenu, ali i oni su promenili pristup. Igrači su se promenili, bili su mnogo obazriviji", rekao je Santos na konferenciji za novinare posle meča.

Dodao je da je želeo kontrolu na sredini terena, slobodu za Kristijana Ronalda i dubinu za Dioga Žotu te da je to rezultiralo kroz dva gola napadača Liverpula.

"Nismo računali na ono što će se dogoditi na startu drugog poluvremna, ali to je deo igre. Na kraju smo postigli gol koji nije priznat. Sada nam ne preostaje ništa drugo do put u Luksemburg, koji je slavio u Irskoj i predstavlja dobar tim", rekao je selektor aktuelnog evropskog šampiona.

Portugal i Srbija posle dva gola imaju po sedam golova, ali je Srbija zbog većeg broja postignutih pogodaka na liderskoj poziciji.

Naš tim će kraj martovskog ciklusa dočekati na gostovanju Azerbejdžanu u utorak, dok će kao što napisali Portugal gostovati Luksemburgu, koji je većeras uzeo tri boda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Algebra
Sunday, 28.03.2021
00:52

''...Portugal i Srbija posle dva gola imaju po sedam golova..." - Hit.

avatar
Badr®Hari
Saturday, 27.03.2021
23:59

Portugal i jeste oštećen time što Santos mora da drži izlizanog na terenu, a Joao Felix-a na klupi, ali za to neka kuka izlizanom marketingu koji bi mu 'sredio' da nikada više ne trenira ni portugalskog trećeligaša, a kamoli reprezentaciju, kada bi se usudio da zameni izlizanog makar u 89. minutu, da ne pričam o tome da ga ostavi na klupi gde mu je i mesto. Uz to ne znam gde ste videli da je izlizani prevario Marka Dmitrovića sa obzirom da je u direktnom prenosu prikazana krajnje amaterska i nespretna intervencija Marka Dmitrovića, nakon koje je izlizani došao do lopte do koje nikako ne bi mogao doći da je Dmitrović uradio BILO ŠTA iz široke palete onoga što je MORAO da uradi.