Šaponjić debitovao, ali je Atletiko ispao od trećeligaša!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 23.01.2020.
23:53
Izvor: Sportske.net

Brukanje Atletiko Madrida.

prodirectsoccer.com
prodirectsoccer.com

Povezane vesti


Badahoz - Eibar 3:1

Trećeligaš je uspeo da izbaci klub iz Primere i to ubedljivim rezultatom.

Domaćin je posle dvadesetak minuta imao prednost od 2:0, strelci su bili Fobi i Koredera iz penala.

Čarls smanjuje na 2:1 takođe iz penala u 29. minutu.

Ipak domači postižu još jedan gol u drugom delu igre, Vaskez Perez pogađa na asistenciju Koredera i overava plasman u osminu finala Kupa Španije.


Leonesa - Atletiko Madrid 2:1 nakon produžetaka

Simeone je izveo jak tim protiv trećeligaša, ali posao nisu uspeli da završe u devedeset minuta. U prvom delu igre potpuna inicijativa "jorgandžija", ali bez rezultata.

Korea postiže gol u 62. za vođstvo gostiju, ali Kastanjeda anulira pogodak Argentinca u 83. minutu tako da se otišlo u produžetke.

U 60. minutu je ušao i Ivan Šaponjić, ali nije doprineo dobroj igri svog tima. Bio je ovo njegov debi u dresu Atletiko Madrida.

Serhio Benito je doneo pobedu Leonesi.




Rajo Valjekano - Betis 2:2, penali 4:2

Na "Valjekasu" u predgrađu Madrida nismo videli pogotke u prvom delu igre, ali zato jesmo posle dva minuta igre u drugom poluvremenu.

Katena pogađa u 47. minutu meča, činilo se da je tim iz Segunde ovime osigurao plasman u narednu rundu, ali je rezervista Hoakin pogodio za 1:1 u 83. minutu. Španac je proveo tek deset minuta na terenu, ali dovoljno da gosti nastave meč u produžetku.

U produžetku još po gol, Loren je doveo goste u prednost u 96. minutu, ali je izjednačio Martin u 117. minutu i tako doneo nadu Valjekanu da može do osmine finala.

Usledili su penali, tamo su sva četvorica igrača Valjekana pogodila, kod gostiju dva promašaja, dovoljno za prolazak "Pčelica" u narednu fazu!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Saturday, 25.01.2020
00:39

Чолов ћу игру су сви прочитали. Он је одличан тренер али ова постава Атлетика није ратничка као прошла. Нема Година, Филипеа Луиса, Хуанфрана, Раула, Габија. Нико од њих није био техничар али су се ратнички борили и то је давало резултате. Са овако офанзивном екипом ратнички фудбал не може да се игра!

avatar
Offside
Friday, 24.01.2020
20:04

Ova runda Kupa Kralja je pokazala da se Spanski timovi iz nizih rankova takmicenja ne sklanjaju protiv velikih klubova i da mogu na crtu svakom iz "elite".Sto se tice Atletika,pogledajte samo nase mucenje pa i Barsino i dodjete do istog zakljucka kao i ja.Niko od 3 nabrojana kluba nije igrao u slabom sastavu a opet su imali ogromne muke.Atletiko je u strasnom padu forme i rezultata i situacija moze biti i gora.Ocigledno je Simeoneova taktika procitana i sada su u problemu,uz to dodajte i dosta prosecnih igraca koji su u timu ili na klupi i dobijete razlog ovako losih rezultata Atletika u poslednje vreme.

avatar
NikkiCFC
Friday, 24.01.2020
11:16

E moj Kavani ako ti ove izaberes pre nas...

avatar
Mirjevac
Friday, 24.01.2020
02:15

Mnogi kazu da je Simeone dobar trener, on se pjacao sa ogromnim novcem za ovu sezonu, mozda preko 300 milki, a vidi cuda gubi od svi, evo cak i od treceligasa! Ja mislim da taj trener vecito treci je obicna cepanka i vreme je da ode! On nece da ide posto je naj vise placen trener na vsetu i zato nece da ide, ali zato ga treba klub izbaci, ko sto je Barca izbacila svog! Simeone je slab trener za Atletiko, njrmi treba bolji trener, ako hoce da sa odlicnim igracima konkurise realu i barci!

avatar
P. S.
Friday, 24.01.2020
01:48

Mučila se Barsa, mučio se Real, mučio se Atletiko i još uz to ispao. I da li su zaista toliko male razlike između trećeligaša i vodećih klubova Primere? Da ukoliko se fudbaleri prvoligaša vuku po terenu i izbegavaju duele da se slučajno ne oznoje i ne povrede, a trećeligaši ginu po terenu... inače ne. Odavno su prošla vremena kada je bilo dovoljno da se i samo par zvezda u kombinovanom timu sa vrha tabele pojave na terenu, a timovi iz nižeg ranga padnu na kolena i prime 5-6 komada onako usput iz šetnje protivničkih igrača.