Sapunica, u igri za Mbapea i treći klub, kakav bi ovo zemljotres bio!

Autor: Boris Jovanović
sreda 11.05.2022.
09:45
Izvor: Sportske.net

Hoćemo li videti nestvaran transfer!?

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

I dalje nema potvrde o odluci Kilijana Mbapea. Real igra "va bank", propustili su Halanda kako bi ostavili mesto za Mbapea, ali sada se navodi da bi mogli da ostanu kratkih rukava.

Razlog je sledeći, navodno je Al-Kelaifi drugim predsednicima na sastanku evropskih klubova rekao da je siguran da Mbape ostaje i da će PSŽ pojačavati ponudu dok fantastični napadač ne pristane. 

Sa druge strane "L'Ekip" je lansirao vest da se treći klub umešao u igru. Navodno, Liverpul je spreman da proda Manea, možda i Salaha i da dovede Mbapea.

On nije nezainteresovan, naprotiv, "Enfild" je mesto iz snova, želeo bi da radi sa Klopom.

I ranije je bilo priča, ali Nemac je svojevremeno rekao da ne mogu da se takmiče sa Realom kada je obeštećenje u pitanju. Ali sada obeštećenja nema, sigurno da Fenvej Sport ako napuni kasu od Afrikanaca itekako može da plati Francuza.

Spekulacije idu toliko daleko da se priča da je Klop pristao da produži ugovor jer mu je obećana jedna velika zvezda i to bi mogao da bude Mbape.

Iskreno, liči na sapunicu, ali "L'Ekip" je pouzdan izvor, respektabilan list, pa sigurno ima istine u namerama Liverpula, ali nije poznato kako će Mbape na kraju reagovati.

Sapunica traje, igrač se ne oglašava, ali u Realu nemaju dilemu, nosiće "beli dres" naredne sezone. 

Sredinom nedelje igra se vanredno kolo španske lige, Real je prvak, sutrašnji meč sa Levanteom nema neki značaj, mi bismo iz ponude AdmiralBet izdvojili pobedu Atletika uz mali broj golova u Elćeu, ali i malo golova na "Anoeti" u duelu Sosijedada i Kadiza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke