Sari pecnuo Murinja: Bila bi šteta ako završe na drugom mestu...

Autor: Nemanja Veljković
nedelja 14.08.2022.
08:50
Izvor: Sportske.net

''Razmena vatre'' na relaciji Sari-Murinjo.

EPA-EFE/GABRIELE MENIS
EPA-EFE/GABRIELE MENIS

Povezane vesti

Fudbaleri Lacija dočekuju danas popodne Bolonju koju predvodi Siniša Mihajlović u okviru prvog kola italijanske Serije A.

Pred današnji meč menadžer svetlo-plavih Mauricio Sari komentarisao je posao koji njegov kolega iz rivalskog tabora Rome Žoze Murinjo radi u ovom prelaznom roku.

''Specijalni'' je tokom leta potrošio skoro 40 miliona evra na nova pojačanja, a neka od najzvučnijih imena su Paulo Dibala, Žoržinjo Vajnaldum i Nemanja Matić.

''Mi nismo potrošili 39 miliona, ali smo trošili pametno. Ako je neko trošio mnogo novca ovog leta to je Roma. Potrošili su zaista mnogo'', kazao je Sari na konferenciji za novinare. 

''Drago mi je što ima poverenja u mene'', odgovorio je bivši trener Napolija na raniju izjavu Murinja da bi Lacio mogao da bude kandidat za titulu. ''Nadam se da mogu da ga učinim srećnim ove sezone. Zbog toga mislim da će biti veliko razočaranje ukoliko Roma završi na drugom mestu'', zaključio je Sari.

Roma večeras takođe otpočinje svoju kampanju utakmicom protiv Salernitane u gostima, a sudeći po ovim komentarima trenera rivalskih klubova nema sumnje da nas očekuje i više nego zanimljiva sezona!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke