'Sarma' nadmudrio srpskog 'Maestra' - Tadić prokockao penal!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 03.11.2016.
23:17
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Sautemptona savladali su Inter u okviru 4. kola grupne faze Lige Evrope ali se selektoru Srbije neće svideti to što je naš najbolji reprezentativac promašio penal.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Srpski internacionalac Dušan Tadić imao je najbolju moguću priliku da postigne još jedan gol za Sautempton, ali mu nije pošlo za rukom da pogodi sa "kreča".

Sudija je u prvom minutu nadoknade vremena u prvom poluvremenu pokazao na belu tačku pošto je lopta pogodila Perišića u ruku, a odgovornost je preuzeo Dušan Tadić.

Vezista Sautemptona nije dobro izveo penal, činilo se da je želeo da šutira po sredini gola, a majstor za kaznene udarce Samir Handanović uspeo je da nogom odbije loptu i spreči Srbina da postigne gol.

Ljubitelji fudbala u Srbiji sigurno će se setiti poslednje utakmice koju je reprezentacija Srbije odigrala u kvalifikacijama za EURO 2012. kada je Nemanja Vidić na "Ljudskom Vrtu" promašio penal, odnosno kada mu je Samir 'Sarma' Handanović odbranio jedanaesterac.

Nadamo se da će Dušan Tadić već za vikend pružiti dobru partiju i da će pun samopouzdanja doći na okupljanje nacionalnog tima pred duel sa Velsom u Kardifu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ruud gullit
Friday, 04.11.2016
09:09

Nisam video svojim ocima da je iko dao gol Handanovicu sa penala. Taj covek nije normalan.

avatar
magister
Friday, 04.11.2016
02:58

Super tekst. A koji je rezultat?

avatar
magister
Friday, 04.11.2016
01:56

Super je tekst. A koji je