Saša Ilić grabi ka svojoj prvoj trenerskoj tituli!

Autor: Darko Mitrović
subota 29.10.2022.
14:28
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je dolazak u Sofiju bio pravi izbor.

cska.bg
cska.bg

Povezane vesti

Tek je polovina sezone u bugarskom šampionatu, ali već sada postaje jasno koje ekipe će se do kraja boriti za titulu.

Za sada prvo mesto drži CSKA iz Sofije, pod vođstvom legende Partizana Saše Ilića koji polako grabi ka svojoj prvoj titulu prvaka u trenerskoj karijeri.

Sinoć je CSKA kao gost savladao ekipu Arde sa 3:1 i sada posle 15 odigranih kola ima 37 bodova, pet više od Ludogoreca koji ima dva meča manje. Treći je još jedan CSKA iz Sofije - CSKA 1948 sa 31 osvojenim bodom.

Posle najnovijeg trijumfa Ilić je bio zadovoljan reakcijom njegovog tima posle lošijeg početka.

''Arda je odigrala odličan meč. Imali smo sreće u prvom poluvremenu, ali sreća prati hrabre i zato smo pobedili. Bolje su ušli u utakmicu, nismo baš najbolje odgovorili na to. Imali smo sreće što je njihov gol bio minimalan ofsajd i dali smo gol iz naše prve prilike.

Izmene nisu bile iznuđene. Morao sam nešto da promenim jer u prvom poluvremenu nismo izgledali kako treba. Naš tim nije samo 11 koji su počeli, već tim od 23 igrača", izjavio je Ilić posle meča.

"Igramo u ritmu na svaka 3-4 dana i moramo da rotiramo sastav. Zadovoljan sam što u poslednjim utakmicama mnogo doprinose igrači koji ulaze sa klupe. Oni su samo privremeno na klupi. Ovo je jedini način da rotiramo sve igrače i postižemo dobre rezultate“, dodao je on.

Već 1. novembra CSKA će imati još jedno teško gostovanje, u Plovdivu protiv četvrtoplasirane Lokomotive.

"Zaboravili smo na Ardu, razmišljamo o Loku. Ovo je teško gostovanje. Ne možemo da pričamo o tituli, ali nastavićemo da se borimo", zaključio je Ilić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke