Saša Ilić slavi Ze Turba, važan bod za Nižnji, a Ožegović će žaliti za kontrom u poslednjim sekundama!

Autor: Darko Mitrović
subota 05.10.2024.
15:03
Izvor: Sportske.net

Ilićev tim bio na pragu poraza, ali je uspeo da se izvuče.

fcnn.ru
fcnn.ru

Povezane vesti

U utakmici 11. kola ruske Premijer lige, ekipa Pari Nižnjeg Novgoroda koju sa klupe vodi Saša Ilić osvojila je bod na gostovanju novajliji u ligi, ekipi Akron Toljatija.

Na kraju 2:2, a gosti su do boda stigli u nadoknadi vremena, pa sada imaju 11 bodova na 11. mestu, a Akron je zadržao bod više na osmoj poziciji na tabeli.

Domaći su poveli na isteku 39. minuta. Stefan Lončar je prihvatio loptu na desnoj strani, zatim uputio odličan centaršut za Benšimola koji na oko šest metara od gola zahvata loptu glavom i šalje je u mrežu - 1:0.

Tim rezultatom se ušlo u drugo poluvreme, a tek što je počelo drugo, tim Saše Ilića je poravnao rezultat golom slovenačkog defanzivca Svena Karića, a na asistenciju njegovog zemljaka Luke Tičića - 1:1.

Ovaj rezultat je ostao na snazi samo do 63. minuta, kada je crnogorski reprezentativac Stefan Lončar postigao gol za domaće - 2:1. 

Nisu se gosti predavali, u finišu su počeli da vrše sve jači pritisak pred golom domaćina, a u četvrtom minutu nadoknade vremena Ze Turbo posle dodavanja sa desne strane udarcem glavom šalje loptu u mrežu i donosi veliki bod Pari Nižnjen Novgorodu!

Ostalo je još vremena za još po jednu priliku na obe strane. Najpre su domaći mogli do trećeg gola, ali su dva njihova pokušaja iuzblokirana, da bi se zatim u opasnom kontranapadu Ognjen Ožegović okliznuo u pokušaju da asistira Ze Turbu, pa je propala prilika da Pari NN dođe i do velikog preokreta.

Inače, Ožegović je odigrao svih 90 minuta za gostujuću ekipu u ovom meču.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke