Alarmi se upalili u Mančesteru - On će ipak biti Solskjerova zamena?!

Autor: Sportske Net
ponedeljak 25.10.2021.
16:30
Izvor: Sportske.net

Preokret.

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Od jučerašnjeg debakla Mančester junajteda i poraza od Liverpula 5:0, ne prestaju spekulacije o odlasku Ole Gunara Solskjera sa klupe "đavola". Kao moguće opcije, sasvim logično pojavili su Konte i Zidan kao prvi pikovi. 

Međutim, španski mediji javljali su danas da je Zidanu preokupacija preuzimanje francuske reprezentacije, te da mu ovaj težak posao na "Old trafordu" nikako ne treba. 

Međutim, kako javljaju "Gardijan" i "Miror" Antonio Konte mogao bi da bude zamena za Norvežanina. On je navodno zainteresovan za poziciju na klupi Junajteda, a o tome će re razmatrati na sastanku uprave kluba, koji će biti hitno organizovan. 

Ono št je problem za Junajted, jeste tek potpisan ugovor sa Solskjerom do 2024. godine za kog se veruje da godišnje zaradi oko sedam miliona funti, pa bi njegov otkaz zahtevao isplatu. Mnogi tvrde da je upravo zbog nedavnog produžetka saradnje nemoguće da Solkjer ode, alii podsećanja radi i Žoze Murinjo je napustio Mančester u istoj godini kada je dobio produžetak ugovor. Međutim, novac ne bi trebalo da bude problem na "Old trafordu", a to Konte vrlo dobro zna. Upravo je zbog novca bila sporna njegova saradnja sa Totenhemom, ali sa "crvenim đavolima" ne bi trebalo da ima tih problema. 

Od italijanskog stručnjaka bi se svakao očekivale i formacijske promene imajuć i u vidu njegove pretenzije i stil igre. Ipak, ostaje nam da sačekamo konrektne informacije, koje će verovatno ubrzo biti objavljene. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke